Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne vjeruje joj

'Želim prekinuti svoj brak zbog ljubavnice, ali bojim se da će me prevariti'

shutterstock
09.11.2020.
u 20:40

Njihov brak je prošao kroz mnoge probleme, ona ga je godinama zanemarivala i stavljala ga na posljednje mjesto na listi prioriteta.

- Seks s mojom ljubavnicom je odličan, ali bojim se da će me prevariti pa sumnjam u našu budućnost. Imam 49 godina, a svoju suprugu upoznao sam kada smo imali samo 17 godina te smo se vjenčali godinu dana kasnije. Imamo tri sina, ali ja sam duboko nesretan već godinama - napisao je jedan muškarac za The Sun. 

Njihov brak je prošao kroz mnoge probleme, ona ga je godinama zanemarivala i stavljala ga na posljednje mjesto na listi prioriteta. Stoga je on prije pet godina otvorio profil na stranici za upoznavanje i upoznao svoju ljubavnicu.

Orgazam od 1.8 milijuna dolara. Ovo je najskuplja seks igračka na svijetu:

1/3

Iako je ona u braku, priznala je da je tijekom svog braka imala puno afera. Njega je to mučilo, ali ga je ona uvjeravala da je s njim drugačije. Namjeravali su napustiti svoje supružnike kako bi živjeli zajedno, ali on ima svoje sumnje.

Napravio je novi profil i kontaktirao ju pod drugim imenom kako bi provjerio je li vjerna. Nadao se da će ga odbiti, ali dogodilo se upravo suprotno. Kada joj je sve priznao, tvrdila je da je znala da je to on cijelo vrijeme. 

Sada sumnja u njihovu vezu i boji se otići od obitelji zbog žene koju voli, ali s kojom nije siguran da ima budućnost. 

- Trenutno vas ljubavnica seksualno usrećuje, ali ako ne postoji povjerenje, vaša će veza i seksualni život patiti dugoročno. Svoju ste suprugu upoznali i oženili dok ste bili mladi, što povećava uzbuđenje vaše afere, ali lako je podcijeniti cijenu odlaska iz obitelji.

Potrebno je puno sjajnog seksa da biste nadoknadili gubitak poštovanja sinova i vaše supruge. Vjerujte svojim instinktima da vaša ljubavnica nema naviku biti vjerna. Kažete da se osjećate nisko na listi prioriteta svoje supruge, ali bi li se i ona mogla osjećati isto? Koliko ste uložili u održavanje svog doma i odgoja tri dečka? Recite joj da se oboje uzimate zdravo za gotovo, ali i da želite započeti novi život, pa i u seksualnom smislu - odgovorila mu je Deidre.

Upoznajte Josipu Koletić, najmlađu hrvatsku pobjednicu u preponskom jahanju i jednu od nominiranih za Divu godine:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije