Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bračni par Houdek za fašnik će kćeri dati odijelo Mickeyja Mousea ili jednoroga D.

Želim da moja kći Sofia dobije braću i sestre

houdek
13.02.2010.
u 17:00

– Svakako bismo htjeli još jedno, a možda i dvoje djece. Samo, sad nekako, moram priznati, uživamo sa Sofijom, pa se nakon prvog teško odlučiti na sljedeće dijete.

Nakon što je dobio kćerčicu Sofiju, pjevač Jacques Houdek dobio je i privilegij “zaroniti” u svijet najmlađih. Tamo se, čini se, sjajno snašao, pa iz tog svijeta ne planira skoro “iskočiti”.

– Kad sam dobio kćer, brzo sam odrastao, ali sam ponovno podjetinjio zahvaljujući pjesmama za djecu koje sam snimio. Vratile su me u djetinjstvo – kazao je pjevač koji samog sebe naziva golemim djetetom. Da bi tako i ostalo, Jacques i njegova supruga Brigita neće se zaustaviti samo na jednom djetetu.

– Svakako bismo htjeli još jedno, a možda i dvoje djece. Samo, sad nekako, moram priznati, uživamo sa Sofijom, pa se nakon prvog teško odlučiti na sljedeće dijete. Sofija ima četiri godine, pa s njom možemo svugdje putovati. Sad nam je više k’o cimerica – našalio se 28-godišnjak.

S obzirom na to da se sa svojom miljenicom potpuno “skužio”, Jacques je jučer pohrlio na otvaranje Turbo limača izabrati joj kostim za maškare.

– Mickey Mouse joj je u modi, ali razmišljam i o kostimu jednoroga – rekao je pjevač vidljivo uživajući među šarenim artiklima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije