Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavni problemi

'Želi otići na odmor bez mene. Je li to znak da je našem odnosu došao kraj?'

Napad panike
Foto: Thinkstock
1/3
27.05.2019.
u 15:51

Steph je odgovorila kako se ponašanje muškarca, kako je opisala njegova supruga, i njoj čini kao znak za uzbunu, posebice stoga jer je ovo prvi put da muškarac traži neko vrijeme za sebe, sasvim sam.

Nakon jedanaest godina zajedničkog života i ljetovanja, jedan je muškarac svojoj supruzi rekao kako ove godine želi otići na odmor- sam. To je kod žene izazvalo strah da je to početak njihova kraja.

Par je svake godine uživao u odmorima u Grčkoj i Španjolskoj, a onda je muškarac odlučio provesti samostalni odmor u trajanju od deset dana u Alpama. To je izazvalo, smatra njena prijateljica, opravdan strah, da nešto s njihovim odnosom - ne štima. 

Par je u kasnim pedesetim godinama i imaju petero, sad već odrasle djece, a zabrinuta žena svoje je strahove podijelila sa Steph i Dom Parkerom, koji su u braku 20 godina i dijele savjete drugima na portalu Daily Mail. 

Steph je odgovorila kako se ponašanje muškarca, kako je opisala njegova supruga, i njoj čini kao znak za uzbunu, posebice stoga jer je ovo prvi put da muškarac traži neko vrijeme za sebe, sasvim sam. Tvrdi kako to "miriše na nevolju". Vrijeme je, poručuje ženi, za otvoreni razgovor. Možda je druga žena u pitanju, a možda je riječ o krizi srednjih godina, pojašnjava. U svakom slučaju, ovo je promjena koja je itekako opravdano unijela strah u kosti muškarčeve supruge. 

Dom, pak, smatra, kako ova situacija nije nužna baza za paniku. Poručuje kako njen suprug može imati više različitih razloga za ovakvu odluku, a ako je riječ o drugoj ženi, njegova supruga to bi već mogla naslutiti temeljem drugih znakova i promjene ponašanja prema njoj.

Sama odluka da na neki odmor ode sasvim sam, odnosno bez svoje supruge, može biti i potreba da on sa sobom revidira svoj život, razmisli o budućnosti i svemu što je dosada napravio, možda ima potrebu razmisliti o zdravstvenim pitanjima ili jednostavno " pronaći sebe". Moguće je i da se radi o krizi srednjih godina, no svakako je najmanja vjerojatnost da je riječ o prevari ili kraju braka, smatra Dom. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Voljeni Maršal Tito Pajcek
Voljeni Maršal Tito Pajcek
16:04 27.05.2019.

Kada sam otišao u viječna lovišta narodu sam ostavio dugove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije