Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zbog zdravlja svoje Lidije Mišo Kovač bi se i glazbe odrekao

miso kovac
31.01.2010.
u 23:00

Mišina je 37-godišnja Mišina supruga Lidija nakratko zbog bolesti oba oka izgubila vid, a Mišo je zbog nje odgodio sve nastupe. Srećom, situacija se ovih dana napokon poboljšala, nakon operacijskog zahvata.

– Prošli smo malu kalvariju, zbog koje je Mišo zapostavio sve ostalo i zbog toga sam mu danas jako zahvalna – rekla nam je Lidija koju je njen 68-godišnji suprug Mišo Kovač jednom opisao kao ženu s kojom će sigurno ostati do kraja života i za koju silno želi da mu rodi dijete.
Naime, mnogi su se pitali zašto su se koncertnom spektaklu 26. siječnja “Svi pjevaju”, održanom u čast skladatelja Đorđa Novkovića, odazvala mnoga poznata imena hrvatske glazbe, ali ne i kralj estrade, šibenski pjevač Mišo Kovač, s kojim je pokojni Novković ostvario najveće uspjehe.
Malo tko je znao da je Mišo u to vrijeme zbog zdravstvenih problema supruge Lidije glazbu i nastupe stavio u drugi plan. Samo da bi mogao paziti na osobu koja ga posljednjih deset godina čini sretnim čovjekom. Naime 37-godišnja Mišina supruga Lidija nakratko je zbog bolesti oba oka izgubila vid, no situacija se ovih dana napokon poboljšala, nakon operacijskog zahvata.
– Jako smo se prestrašili, jedno vrijeme sam loše vidjela, no Mišo je uvijek bio uz mene da me ohrabri i uvjeri da će baš sve biti u redu. Svakog dana me je vozio kod doktora. Nedavno sam imala jedan operacijski zahvat, a čeka me još jedan – kazala nam je Lidija.
– Samo Lidiji mogu zahvaliti da sam sve prebrodio. Uvijek je bila uz mene, davala mi snagu za dalje. Uz nju svakog dana imam razloga za smijeh – rekao je prije nekoliko mjeseci Mišo Kovač koji veliku podršku nalazi i u kćeri Ivani, pjevačici grupe Magazin.
– Tata je super! Uz Lidijinu mamu, koja im je pomagala ovih dana, on je također bio od velike pomoći – otkrila nam je Ivana Kovač.

Komentara 1

AM
amarila
20:22 01.02.2010.

Hvala bogu da je sve dobro proslo! Puno srece i zdravlja Misi i Lidiji!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije