Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBAR SAVJET

'Zbog svojeg nespuštenog testisa nikada nisam imao djevojku, a ne mogu ni raditi'

Getty Images
06.10.2019.
u 16:49

Zbog svojeg zdravstvenog problema i depresije mladić nije u stanju raditi.

- Želim znati mogu li dobiti naknadu za invalidnost budući da imam jedan nespušteni testis - želi znati mladić koji se za pomoć obratio Deidre, savjetnici portala The Sun.

Tvrdi kako mu ovo uzrokuje gubitak sna, manjak samopouzdanja i donosi loše samopoštovanje jer mrzi svoje tijelo. Nikada nije imao djevojku jer nema dovoljno hrabrosti razgovarati s njima, a cijela situacija uzrokuje ozbiljnu depresiju zbog ne može ni raditi.

Deidre je mladiću odgovorila kako nema razloga za brigu jer se na njegovim problemima može poraditi.

- Manjak samopouzdanja i depresija su stvarni problemi, a nespušteni testis može se jednostavno riješiti. Upitaj svog liječnika da te uputi na urologa. Brine me to što ti se roditelji nisu pobrinuli za to dok si bio beba. Možda je roditeljsko zanemarivanje uzrok tvojih problema - kazala mu je. 

Ljubavne savjete možete dobiti od kumica s placa:

Ključne riječi

Komentara 5

GR
gragakarlovac
17:18 06.10.2019.

Zašto nebi mogao raditi!? Ovaj misli da je porno glumac jedini posao na svijetu, ili!?

HO
horton
03:17 07.10.2019.

Imam hrpu zdravstvenih problema i uredno radim, a ovaj neradnik...

Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
22:04 06.10.2019.

Uškopiti,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije