Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podijeljena mišljenja

Zbog slike dječje sobe optužili je za zanemarivanje: 'Ovako se razvijaju bakterije i plijesan'

Facebook
09.12.2020.
u 13:30

Neki su April optužili za zanemarivanje, dok su drugi mislili da ugrožava zdravlje svoje kćeri.

Svaki roditelj ima svoj način odgoja i brige o djeci, ali nerijetko jedni druge vrijeđaju zbog metoda na društvenim mrežama. Tako je jedna majka podijelila fotografiju sobe svoje kćeri i postala meta vrijeđanja, ali i zabrinutosti drugih roditelja, prenosi Mirror.

Na svojem Facebook profilu majka April podijelila je fotografiju sobe da bi pokazala kako ju je uredila za svoju kćer, ali brzo su je korisnici društvenih mreža optužili za zanemarivanje. I to zato što se madrac njezine kćeri nalazi na podu, a ne na okviru kreveta.

Foto: Daniel Pavlić

Majka ušla u sobu kćeri (8) pa se šokirala porukom koju je vidjela na ploči

1/2

April je objasnila da je spavaću sobu postavila u stilu "Montessori", s krevetom na podu kako bi se njezina kći mogla kretati i koristiti se maštom dok se igra. Dodala je da dijete zapravo ne spava na madracu, jer spava zajedno s mamom i svoju sobu koristi samo za drijemanje ili igru.

Međutim, mnogi su i dalje smatrali da je ovo loša ideja. Neki su April optužili za zanemarivanje, dok su drugi mislili da ugrožava zdravlje svoje kćeri držeći madrac na podu.

–Mi smo minimalisti i koristimo ovaj madrac tijekom cijelog dana za razne stvari. Ovakvi kreveti su česti diljem svijeta i samo zato što u zapadnom svijetu to nije norma ne znači da nije u redu. Ako želite nazvati socijalnu službu zbog mene, jer imam potpuno siguran krevet, dat ću vam svoje podatke jer ovo očito nije zanemarena dječja spavaća soba – obranila se ova majka.

Horoskop za 2021.: Lavovi će morati staviti svoje partnere na prvo mjesto:

Ključne riječi

Komentara 1

ČE
Čedolovac
15:00 09.12.2020.

Ošlo sve u 3pm.. Ako je ovo zanemarivanje djeteta onda treba sve japance napast zbog istoga.. Progresivni liberalizam i feminizam uništava sve pred sobom zbog kao jednakosti a ustvari im samo fale tatice i mamice koji ih nisu odgojili i pripremili za život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije