Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro je znati

Odličan razlog da i vi stavite kokosovo ulje na svoju četkicu za zube

Kokosovo ulje
Foto: Shutterstock
1/3
18.04.2017.
u 11:08

Moderna istraživanja već su potvrdila da blagotvorno utječe na zaštitu srca i krvnih žila, jača imunitet, ubrzava metabolizam i potiče mršavljenje te poboljšava probavu.

Kokosovo ulje koristi se od davnina u prirodnoj medicini, ali i za njegu i ljepotu. 

Moderna istraživanja već su potvrdila da blagotvorno utječe na zaštitu srca i krvnih žila, jača imunitet, ubrzava metabolizam i potiče mršavljenje te poboljšava probavu. 

Značajno utječe i na izgled kože, kose i noktiju, koje prirodno hrani i njeguje, pomaže u bržem zacjeljivanju te im osigurava zdravlje, sjaj i podatnost, a nema štetnih nuspojava te je odličan izbor za sve uzraste u obitelji.

Djeluje antimikrobno, antivirusno, ima antibiotska i protugljivična svojstva i upravo zbog toga biste ga trebali svako jutro stavljati na četkicu za zube i s njime istrljati zube i zubno meso, ali i jezik. 

Istraživanja su pokazala da, nakon uobičajenog pranja zubi, nanošenje kokosova ulja u usnu šupljinu djeluje protiv gingivitisa, plaka i neugodnog zadaha. Na prirodan način izbijelit će i zube redovitom uporabom, a riješit će vas i bakterija i koje se nakupljaju u usnoj šupljini i uzrokuju štetu. 

Nemojte se bojati progutati čisto kokosovo ulje jer je ovo supernamirnica koja blagotvorno djeluje na cijeli organizam. 

>>Bijeli šećer nije zdrav, ali poslužit će odlično za ovo...

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Made in Germany
Made in Germany
19:31 18.04.2017.

Bivši moja prijateljica, koja potice iz Ekvadora, kune se u ovu namirnicu.Za kuhanje, pranje, higijena, masiranje ... Baš sve s kokosom. Cak je i ona zube prala sa ovim. Nikad u zivotu nisam vidio cistije i sjajnije zube. Pogotovo uu noci... Posdsjeca me na Njemackog Rappera Marteria i njegov hit: Aliens

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije