Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pravi majstor

Zbog nevjerojatne tetovaže izgleda kao da ima rupu u glavi: 'Kakva odlična optička iluzija'

shutterstock
15.10.2020.
u 10:30

S pomoću linija i sjenčanja tetovaže stvorio je zanimljiv efekt

Tattoo majstor Matt Pehrson napravio je nevjerojatnu tetovažu u stilu optičke iluzije svom prijatelju Ryanu zbog koje mu glava izgleda kao da ima rupu, prenosi Metro. Povukao je niz crnih linija na njegovu potiljku, koje je zatim osjenčao te tako stvorio efekt da izgledaju kao da 'ulaze' u samu glavu.

Nakon što je na svojem Instagram profilu objavio fotografiju ove tetovaže, brzo je prikupio nekoliko tisuća lajkova, ali i mnogo pohvala za ovu jedinstvenu ideju. – Ovo je nevjerojatno! Kakva odlična optička iluzija – samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

Mattov se rad obično usredotočuje na crteže s crtama, mandalama, geometrijskim uzorcima i crno-sivim hiperrealističnim portretima.

Maja Kereš, plesačica iz Rijeke, ostvarila je snove i plesala na turneji s Justinom Timberlakeom:

Komentara 3

DU
Deleted user
12:32 15.10.2020.

Nema on" kao rupu u glavi". Nema on ništa u glavi

PA
Pahor
13:29 15.10.2020.

Ono kad si na glavu das istetovirati zebrasti supak i jos si ponosan na to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije