Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva navala

Zbog Kenzo X H&M kolekcije kupci 'srušili' web shop H&M-a?

H&M
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/25
03.11.2016.
u 12:27

Priliku da prve odjenu Kenzo x H&M kolekciju pripala je glazbenici Sari Renar, glumici Petri Kurteli, reperici Superbabe Killah i tatoo majstoru Nikoli Zorotoviću

Nakon spektakularne revije u New Yorku na kojoj je globalno predstavljena Kenzo X H&M kolekcija, zagrebačka prodavaonica H&M na Cvjetnom trgu sinoć je bila destinacija svih zaljubljenika u modu i šoping.

Više od 200 uzvanika iz društvenog života uživalo je u opuštenoj šoping atmosferi, odličnoj glazbi za koju je bio zadužen poznati DJ Vazmenko, a ekskluzivan šoping okupio je brojna poznata lica među kojima su bili Katarina Baban, Iva Leko, Marija Borić, Tihana Harapin Zalepugin, Miran Kurspahić, Nina Mia Čikeš, Edvin Liverić, Borut Mihalić,Mirjana Mikulec, Ivana Mišerić, Iva Balaban, Sonja Kovač, Olja Vori i brojni drugi.

Priliku da prve odjenu Kenzo x H&M kolekciju za tu večer pripala je glazbenici Sari Renar, glumici Petri Kurteli, reperici Superbabe Killah i tatoo majstoru Nikoli Zorotoviću.

Upravo to, biti među prvima koji će na sebe "nabaciti" komade iz ove kolekcije, poželjeli su mnogi kupci diljem svijeta, a zbog velike navale, daje se naslutiti da su H&M-ov web shop "srušili" kupci.

Foto: Screenshot/H&M

Stranici je trenutačno nemoguće pristupiti, odnosno, do kolekcije, barem online putem, zasad ne možete doći. Da će ova kolekcija biti pravi hit, postalo je jasno još na spektakularnom predstavljanju u New Yorku kada je pripremljen pravi show, a reakcije mnogih ljubitelja i ljubiteljica mode, na društvenim mrežama otkrile su da je ovo jedna od iščekivanijih kolekcija.

– Volim H&M, volim Kenzo, ova kolaboracija idealan je modni spoj i apsolutno sam zaljubljena u svaki komad – izjavila je Petra Kurtela.

– Učiniti modu dostupnu i pristupačnu svima prava je modna poslastica, volim što ova kolekcija slavi individualizam i odvažnost – izjavila je Sara Renar.

– Od svih modnih kolaboracija u ovoj sam se nekako najviše pronašla, duge kožne rukavice moj su omiljeni komad – izjavila je Superbabe Killah

– Iznimno mi je drago da sudjelujem u ovoj priči koja slavi modu na posve jedan nov i uzbudljiv način – izjavio je Nikola Zorotović

Kolekcija Kenzo x H&M bit će dostupna u oko 250 trgovina i online diljem svijeta od 3. studenog 2016, a u Hrvatskoj u H&M prodavaonici u centru Cvjetni.

>>Hrvatice pohrlile na predstavljanje kolekcije: Golemi redovi, gužve i razgrabljeni Kenzo!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Cat
Cat
08:39 04.11.2016.

Meni zgledaju kak da su z samoborskog fašnika došli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije