Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba savjet

'Zbog fantastičnog seksa s kolegicom na poslu, shvatio sam da mrzim svoj brak'

Shutterstock
21.04.2020.
u 20:04

S kolegicom na poslu redovito ima odličan seks, što ga je natjeralo da shvati da više nije zadovljan u svom braku, ali sada ne zna kako dalje postupati.

Jedan muškarac tražio je savjet od psihoterapeutkinje Deidre nakon što se poseksao s kolegicom na poslu te ga je to učinilo da se osjeća zarobljenim u svom braku i sada ne zna što da napravi, prenosi The Sun. 

“Imam 36 godina, moja žena 34. Zajedno smo već 15 godina i imamo dvoje djece, od 11 i 7 godina. Nedavno smo na poslu zaposlili novu asistenticu. Ima 27 godina i slobodna je, ali i jako zgodna. Moja žena nikad ne želi seks sa mnom i ima jako malo interesa za mene. Osjećam se da je sa mnom jer ne postoji druga alternativa. Povjerio sam se kolegici na poslu i brzo je počela naša afera. Redovito smo se seksali na poslu, ali sada se više ne vidimo zbog izolacije”, rekao je.

Pogledajte kako Hrvati sve više povećavaju penis bez odlaska pod nož:

Tijekom izolacije izmjenjuju tajne poruke i on želi ostaviti svoju suprugu, ali se boji da će mu zabraniti da posjećuje svoju djecu. S druge strane, njegova kolegica ne želi ozbiljnu vezu i sada ne zna što da napravi.

Deidre mu je odgovorila: “Jasno mi je da se osjećate loše u braku, ali varanje nikad nije pravo rješenje. Zaustavite neprimjereno ponašanje s vašom kolegicom, nije u redu i mogli biste upasti u nevolje na poslu. Pričajte s vašom suprugom i objasnite joj da se osjećate loše te pitajte zašto ona više nije zainteresirana za vas. Ako planirate ostati u braku zbog djece, napravite to samo ako ste uistinu sretni.”

Pogledajte savjete kumica s Trešnjevačkog placa za vječnu ljubav:

Komentara 1

DU
Deleted user
21:57 21.04.2020.

Što je brak za ovoga panja? Samo prcanje? E moj jadniče... Bralk se temelji na puno toga. Molt ćeš ti svoju sadašnju suprugu da ti oprosti i da ti se vrati, kad shvatiš da se ova zna samo dobro nabijati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije