Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBAR IZGLED

Zbog dobrog izgleda baki četvero unučadi stalno se nabacuju mlađi muškarci

Foto: Instagram/ princessa6481
1/3
03.10.2019.
u 20:00

Baka četvero unučadi tvrdi kako ljudi misle da su ona i njena kći sestre.

Alejandra Labastida-Shapiro ima 55 godina i radi kao pilates instruktorica, a tvrdi kako od svoje 10. godine života živi zdravo i tome može zahvaliti što odlično izgleda. Jede isključivo organsku i sirovu hranu, a izbjegava i lijekove pa ako se radije okreće prirodnim sredstvima i biljkama kako bi izbjegla bolesti i ozljede. Vjeruje kako je njeno tijelo hram pa tako intenzivno vježba, a zbog toga drugi često misle kako kako su ona i njena kći sestre.

Njen fantastičan izgled ne prolazi neopaženo pa je tako stalno meta muških pogleda i poziva, a kaže i kako joj neprestano prilaze mlađi muškarci.

- Muškarci se jako iznenade kada me vide. Bilo da držim satove pilatesa ili idem na neko mjesto, dati će mi komplimente koje dobivam čak i na društvenim mrežama. Komentiraju mi kako izgledam na Instagramu - rekla je za Metro.uk Alejandra, a dodala je i kako ponekad zna dobiti i buket cvijeća, ali budući da je udana odmah im kaže svoj status i ne navaljuju. 

Kada je upitana da i drugim ženama da savjete kako bi bolje izgledale, Alejandra je bila jednostavna.

- Treba piti dosta vode i biti pozitivan., jek pokušavam pronaći pozitivnu stranu onoga što se događa. Najvažnije je biti autentičan sebi i voditi zdrav život - kazala je ona za kraj

Pogledajte video i saznajte kako i vi nakon 50. godine možete izgledati kao ona:

Ključne riječi

Komentara 5

VL
vlada1
21:43 03.10.2019.

Ak joj smeta, nek se počne olačiti i ponašati ko baka.

Avatar ZLO
ZLO
23:26 03.10.2019.

Znači, rodila je sa 16... a i čer joj je rodila sa 15 ... haha, nijedna nezna ko je ćaća . Improviziram, nisam ni pročita ovaj garbage.

DU
Deleted user
08:36 04.10.2019.

i ja imam 55 godina i trostruka sam baka. I od svoje 10. godine života živim nezdravo, a ipak odlično izgledam, čak i bolje od nje. Jedem kolače, čevape, hamburgere, i sve što mi padne pod zub, ne znam štašta je to organska i sirova hrana. I ja isto vjerujem kako je moje tijelo hram i bez ikakvog vježbanja. I moj fantastičan izgled ne prolazi neopaženo pa sam i ja tako stalno meta muških pogleda i poziva. Muškarci se jako iznenade kada me vide....bla...bla...bla....Oslobodi vas Bože ovakvih članaka...Bog vam prosvijetlio pamet!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije