Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevara

Zbog avanture za jednu noć izgubio je sve: Žena je sve doznala i izbacila me iz kuće

Seks
Thinkstock
17.08.2020.
u 20:00

Zbog jedne avanture kajat će se cijeli život.

Samozaposleni električar prije godinu dana išao je odraditi posao kod jedne mušterije, kako je opisuje, mlade i zgodne žene koja mu je bila jako privlačna. Dok je popravljao što je trebalo, cijelo vrijeme nije mogla skinuti pogled s njega. "Osjetila se privlačnost među nama, bilo je očito."

Hrabra policajka u zadnji tren povukla muškarca i spasila ga od sigurne smrti:

Ovaj 39-godišnji suprug i otac dvoje djece nakon obavljenog posla počeo se dopisivati s 28-godišnjom samohranom majkom koja ga je vrlo brzo pozvala k sebi. Počeli su se ljubiti, a sve je završilo seksom. "Moja žena vidjela je poruke i izbacila me iz kuće. Nedostaju mi djeca, a supruga kaže da sam sve upropastio i da me neće primiti natrag. Sve sam izgubio zbog jedne avanture."

Poslao je pismo psihoterapeutkinji Deidre, a ona mu je dala kratki i jasni savjet: "Objasni svojoj ženi da je to bila jedna velika pogreška. Fokusiraj se na stvari koje možeš učiniti za nju i djecu i drži se toga."

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
20:23 17.08.2020.

Nije prevara nego prijevara...zap

MA
marijaqwer
07:50 18.08.2020.

Da li je ovaj članak provjeren ili prepisan!???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije