Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zavirite u jesensko zimsku kolekciju obuće i torbi ara Shoes

ara Shoes
Foto: PR FOTO
1/20
PR
Autor
PR članak
01.09.2015.
u 08:30

Kvaliteta, udobnost, funkcionalnost i moderan dizajn – glavne su odlike nove arine jesensko zimske kolekcije obuće i torbi ; Mama i kćer u novoj ara Shoes jesensko zimskoj kampanji obuće i torbi

Dolaskom hladnijih dana i završetkom ljeta sve više počinjemo razmišljati o novoj obući koja će naša stopala štititi cijele jeseni, ali i zime. Kvaliteta, udobnost, funkcionalnost, ali i moderan dizajn glavni su uvjeti koje bi naša nova obuća trebala ispunjavati, a to su ujedno i glavne odlike nove jesensko zimske kolekcije renomiranog njemačkog proizvođača cipela ara Shoes.

Ara Shoes obiteljska je tvrtka koja na tržištu postoji preko 60 godina, a milijune cipela koje godišnje proizvede izvozi u više od 70 različitih zemalja svijeta. U Hrvatskoj postoji 13 samostalnih ara Shoes trgovina, a njihovi su modeli dostupni u manjim trgovinama udobne obuće te na prodajnim mjestima trgovina Comfort&Life, Mass, Peko i Kopitarna.

U novoj arinoj kampanji za jesen/zimu 2015-2016 glavnu ulogu imaju mama i kćer, a istom žele poručiti da u njihovom asortimanu obuću za sebe mogu pronaći mlade žene, ali i njihove malo starije majke. Posebnost arinih modela obuće jest da se isti u većem dijelu proizvode u engleskim brojevima koji su podijeljeni u 13 brojeva i polubrojeva. Obuća je izrađena u različitim širinama – regularnoj (F ili G) te u komfornoj širini (H i K). Širina obuće označena oznakama od H do K omogućuje malo više komfora stopalima koja s godinama ipak trebaju malo više prostora.

Nova kolekcija nudi tri skupine modela: Trend, Timeless te Classic, istovremeno zadovoljavajući uvjete kvalitete, udobnosti i funkcionalnosti.

Jesensko zimska kolekcija obuće – ara Shoes

Jesensko zimska kolekcija obuće ara Shoes stavlja naglasak na kvalitetu i dizajn istovremeno omogućujući pojedincima da ostanu vjerni svom stilu. Kombinacija klasičnih sa sportskim elementima, elegancije i high techa te casuala i luksuznih detalja rezultira novim urbanim stilom koji obilježava novu kolekciju.

Za razliku od proljetno ljetne kolekcije u kojoj su dominirale boje, u ovoj sezoni glavnu ulogu imaju crna, siva i bež nadopunjavajući se sa naglašenim bojama koje daju poseban efekt. Dašak glamura arinoj obući zasigurno daju mali sjajni kamenčići i metalni detalji. Kolekcija je savršeno iskoordinirana sa trendovima u ženskom oblačenju, a važnu ulogu igraju moderne tenisice, casual cipele sa ravnim potplatima, pete srednje veličine i gležnjače.

Korišteni materijali samo potvrđuju koliko su pažnje arini stručnjaci posvetili osmišljavanju nove kolekcije pa tako možete pronaći modele od visokokvalitetne kravlje, janjeće i kozje kože, antilop te lakiranu kožu. Modeli obuće u koje je ugrađen gore-tex materijal, potpuno su nepropusni i prilagođeni svim vremenskim uvjetima – kiši i snijegu. Korištene kvalitetne obloge pomažu očuvanju topline čak na temperaturama ispod nule, a mekani i podstavljeni ulošci prekriveni kožom omogućuju nevjerojatnu udobnost, a mogu se jednostavno izvaditi iz cipela.

Dekorativni elementi na obući dodatno oživljavaju cijelu kolekciju, a to su: kopče, lanci, metalni zatvarači, zakovice i mali privjesci sa ara logom. Sportski potplati sa obojenim ili metalnim umecima ili potplati u dvije ili tri boje privlače pozornost i naglašavaju modne trendove u novoj kolekciji.

Žensku ara kolekciju čini približno 220 modela: od čizama do gležnja, casual cipela, cipela na petu, balerinki i mokasina do sportskih tenisica i cipela na vezivanje u različitim bojama.

Moderne torbe sa detaljima koji odgovaraju modelima ara cipela

Osim što nam torbe uglavnom služe kao „nosač“ osobnih stvari – mobitela, novčanika, rokovnika i ostalih ženi potrebnih stvari, one su i važan modni dodatak koji našem stylingu daje završni pečat.

U novoj kolekciji ara torbi za sezonu jesen/zima koja sadrži dvadesetak modela različitih varijanti veličina, boja i materijala možete pronaći male, tzv. clutch torbice, torbice na rame sa popularnim resicama i veće modele torbi sa dvostrukim ručkama – za nošenje u ruci i/ili preko ramena.

Preslikavajući trend prema kojem je osmišljena kolekcija obuće i torbe su uglavnom tamnih boja, a većini je zajednički dekorativni privjesak sa ara logotipom. Sofisticiranim dekorativnim detaljima poput razrađenog prošivanja, crnih zakovica i dugih resa, arini su se dizajneri pobrinuli da svaka torba odgovara modelu cipela iz arine kolekcije za žene. Unutarnji džepovi sa patentnim zatvaračem, džepić za mobitel i smartphone kao i dodatni odjeljci dio su svakog modela torbe, a određeni modeli torbe imaju vrlo širok otvor za lakši pristup sadržaju torbe.

Arine modele obuće i torbi možete pronaći na 13 ara Shoes samostalnih prodajnih mjesta u Hrvatskoj te na svim prodajnim mjestima trgovina Comfort&Life, Mass, Peko, Kopitarna te u manjim trgovinama udobne obuće.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?