Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iphone i trudnoća

Zatrudnjela nakon samo dva mjeseca uz pomoć aplikacije na Iphoneu

iphone
AFP
25.01.2010.
u 16:45

Britanka je tri godine pokušavala zatrudnjeti prije nego što je čula za navedenu aplikaciju mjerenja plodnosti nakon čega ju je, naravno, sa suprugom odlučila isprobati.

Aplikacija na Iphoneu pomogla je ženi koja je već razmišljala o umjetnoj oplodnji da ostane u drugom stanju nakon samo dva mjeseca.

Ta je Britanka tri godine pokušavala zatrudnjeti prije nego što je čula za navedenu aplikaciju mjerenja plodnosti nakon čega ju je, naravno, sa suprugom odlučila isprobati. Tridesetogodišnja žena svaki je dan mjerila tjelesnu temperaturu i podatke ubacivala u aplikaciju koja je izračunavala kada joj je najplodniji dan.

Na njihovo oduševljenje samo dva mjeseca kasnije izračun se pokazao itekako točnim. Buduća majka ipak želi ostati anonimna dok se dijete ne rodi.

- Trebala bi uskoro roditi i svi držimo palčeve da porod prođe bez komplikacija - izjavio je član obitelji.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
17:02 25.01.2010.

skrivena plaćena reklama? netko pere dolare primljene ispod stola??

DR
dreamteam
15:33 26.01.2010.

Zahvaljujući iPhoneu Apple udvostručio profit..No comment..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije