Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi proizvod

Zaštitne maske uzrokuju vam akne? Stiže rješenje - maske sa shea maslacem za njegu

nufabrx.com
10.09.2020.
u 09:30

Na tržištu se gotovo svakodnevno pojavljuju novi modeli i dizajni zaštitnih maski, a dok većina njih zgraža ljude, ova bi mogla riješiti mnoge probleme.

Zaštitne maske čije je obavezno nošenje diljem svijeta mnogima su zadale probleme s lice. Komad tkanine ili nekog drugog materijala prekriva pola lica, a dugotrajno nošenje u kombinaciji sa znojenjem uzrokuje pojavu prištića, akni i mitesera. Osim toga kod nekih se javlja crvenilo i osip. Jedan od savjeta dermatologa je da se izbjegavaju komedogeni proizvodi kako bi se smanjila iritacija, ali mnogi su u potrazi za dugotrajnim rješenjem. 

Nakon sve više žalbi na ovaj problem, brend Nufabrx osmislio je novi proizvod - zaštitna maska sa shea maslacem i bakrom.

Foto: nufabrx.com

U subotu, 12. rujna, veliki paket Diva + Večernji + narukvica Borboleta - 49,90 kn!

Foto: nufabrx.com

Djelovanje i prednosti shea maslaca odavno su poznate - koža je mekana, zaštićena i njegovana. Bakar, s druge strane, djeluje antibakterijski, pa tako zacjeljuje oštećenja na koži. Uz to, usporava pojavljivanje znakova starenja. 

Ne trebate brinuti da će vam ova maska ostaviti masne tragove po licu jer nije premazana njegujućim sastojcima, već je svaki od njih 'ubrizgan' u tkaninu, prenosi MindBodyGreen.

Ovaj novi proizvod koji sprječava pojavu 'maskni' može se oprati i koristiti više puta, a dostupan je putem web shopa po cijeni od 29 dolara, odnosno 190 kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije