Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLAGDANSKA TRPEZA

Zasladi blagdanske trenutke: Fantastični kolači koji su gotovi za manje od sat vremena

Fantastični kolači
Foto: Shutterstock
1/5
19.12.2015.
u 12:09

Ovog Božića isprobajte slatke delicije za prste polizati, za koje nećete morati potrošiti previše vremena, a tim ćete slasticama osvojiti simpatije vaših gostiju i cijele obitelji

Voljeli biste za ove blagdane iznenaditi goste svojim kulinarskim umijećem spravljanja slastica? Kako vam se čini torta koja neodoljivo podsjeća na crveni baršun? Prema rezultatima globalnog istraživanja, Red Velvet torta među najpopularnijima je u svijetu, a najviše je vole jesti Grci, Brazilci, Peruanci, Bahamci kao i većina Europljana. Ako ne želite prljati previše posuđa i smatrate da niste baš pravi majstor kulinarstva, kojem sve ispadne iz prve, za vas je idealno Dolcela Red Velvet pakiranje.

Foto: Shutterstock

Dolcela Red Velvet sadrži mješavinu za biskvit i kremu s mascarponeom, a osim za izradu torte možete ih upotrijebiti i za pripremu originalnih, dekorativnih muffina. Ako nemate vremena za pečenje torti, a želite oduševiti svoje najdraže napravite prefine Truffles kuglice. Čokoladni truffles, omiljena je slastica nastala sasvim slučajno u Francuskoj, a danas je podjednako popularna u cijelom svijetu. Tradicionalno se izrađuje od čokoladnog ganacha, obloženog kakao prahom, čokoladom ili sjeckanim lješnjacima, orasima, bademima ili kokosom. Zanima vas što znači truffles? Naziv truffles dolazi zbog njihova oblika, koji nalikuje gljivi, odnosno tartufu. Ako želite brzo pripremiti božanstvene kuglice bez puno muke, za vas su idealne Dolcela Truffles kuglice, s kojima ćete dobiti dva prefina okusa – kokos i čokoladu. Za još slasniji okus maslac zamijenite Lino Ladom kokos ili Gold, a formirane kuglice osim u priloženo kokosovo brašno možete uvaljati i u sjeckane lješnjake, bademe ili čokoladu.

Foto: Shutterstock

Ako ste veliki ljubitelj prhkih keksića s neodoljivom, mekanom čokoladnom sredinom, za vas su idealni raspucanci, keksi koje je lako obožavati. Iako su ti prhki keksići savršeni za svako doba godine, nekako posebnu čar imaju za vrijeme božićnih blagdana. Ako odaberete Dolcela čokoladne raspucance, vaš će dom brzo zamirisati po neodoljivim čokoladnim keksima. No uvijek ima onih kojima je već dosta čokoladnih delicija, možete se zasladiti Dolcela raspucancima s aromom limuna. Ti se keksići odlikuju sočnošću i nevjerojatnom svježinom, koju im daje limun, a gotovi su za svega desetak minuta.

Foto: Promo/Podravka

Za sve one koji su ljubitelji tradicionalnih gingerbread kolačića, Dolcela je pripremila ukusnu zabavu za cijelu obitelj sa svojim Gingerbread keksićima. Uključite svoje ukućane, posebno najmlađe u spravljanje ovih slatkih delicija i podijelite zadatke kako bi vaši keksi od cimeta bili prava maštovita slastica. I da, ne zaboravite, i vi imate pravo na slatko! s

Sadržaj nastao u partnerstvu s Podravkom.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije