Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI POPRAVITI ODNOS S NJIM

'Zaručnik i ja nismo se seksali mjesecima, a onda mi je rekao da me više ne voli'

Shutterstock
04.09.2022.
u 19:13

Rekao joj je da su više kao prijatelji nego kao ljubavnici, te da ne zna hoće li se moći vjenčati s njom

- Kada mi je zaručnik rekao da me više ne voli, mislila sam da pod tim misli da oboje trebamo uložiti malo više truda u našu vezu, ali trenutno sam samo ja ta koja se trudi. U vezi smo nekoliko godina i trebamo se vjenčati idućeg ljeta, ali sada više ne znam hoće li se to uopće dogoditi. Nismo se seksali mjesecima, a među nama kao da više nema nikakve romantike - napisala je jedna žena za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Prije nekoliko dana probudila se usred noći i zatekla ga kako šeta po sobi. Kada ga je pitala što nije u redu, rekao joj je da su više prijatelji nego ljubavnici i da ne zna hoće li se moći vjenčati s njom kada ju više ne voli na taj način. Ona od tada uporno pokušava začiniti stvari, no bezuspješno. 

- Kuhala sam mu romantične obroke, kupovala novo donje rublje i organizirala zabavne spojeve samo za nas dvoje, ali on ne čini ništa i situacija se ne poboljšava. Samo ja se trudim i bojim se da je našoj vezi došao kraj - nastavila je.

- Dobra stvar je što je počeo razgovarati s vama, ali sada ga morate pitati želi li pokušati popraviti stvari i vaš odnos. Ako kaže da želi, onda mu dajte do znanja da morate vidjeti kako i on ulaže malo truda u to. No, bojim se da malo toga možete učiniti ako vam je jasno dao do znanja da želi okončati vezu. Moglo bi vam pomoći i savjetovanje za parove gdje vam stručnjak može pomoći u rješavanju ovih problema - odgovorila joj je Deidre. 

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje! 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:11 05.09.2022.

Takav joj ne treba ostavi ga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije