Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što učiniti?

'Zaručnica mi se udebljala, pa sam počeo flertati s drugom i u napasti sam da prevarim zaručnicu'

Shutterstock
26.08.2019.
u 09:29

Sljedećeg proljeća bi se trebao vjenčati sa ljubavi svog života, ali naš je seksuali život krenuo silaznom putanjom nakon što se udebljala, piše mladić

Ja imam 33 godina, a ona 26 i kad smo tek počeli s vezom, nisam mogao vjerovati kako sam pronašao tako predivnu ženu, piše ovaj zabrinuti mladić The Sunovoj kolumnistici Deidre. 

"Izgleda da su se moji osjećaji promijenili. Ne sviđa mi se više, a moja frustracija iz dana u dan je sve gora. Postoji jedna prijateljica na poslu s kojom flertam. Tako se dobro slažemo da sam u napasti da prevarim svoju zaručnicu."

Deidre odgovara: "Držite se podalje od te žene na poslu. Razgovarajte s jadnom ženom kojoj ste obećali brak. Kako se ona osjeća prije tog velikog dana? Želi li se udati ili je počela jesti zbog stresa? Predložite da oboje vježbate kako bi se bolje osjećali. 
Ako je tema preosjetljiva, onda morate promijeniti plan. Ali nemojte ju prevariti! To je samo izbjegavanje problema. Morate znati u čemu je problem!"

Naše omiljene kumice s Trešnjevačkog placa otkrivaju koja je tajna vječne ljubavi:

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije