Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što napraviti?

'Zaručnica mi se dopisuje s bivšim dečkom, a dogovarali su i seks'

Shutterstock
28.09.2019.
u 20:00

Njegova zaručnica se dopisuje sa svojim bivšom dečkom, a on je vidio poruke na njezinom mobitelu i sada ne zna treba li joj priznati da zna što se događa

On ima 31, a ona 29 godina, a dok je gledao poruke na mobitelu svoje zaručnice otkrio je da se dopisuje sa svojim bivšim koji joj je ponudio da se nađu i vode ljubav. Ne zna što da napravi pa je za savjet pitao terapeutkinju Deidre s portala The Sun.

Foto: Shutterstock

"Zaručnica se dogovara da će se naći sa svojim bivšim dečkom meni iza leđa, a napisala mu je kako je bolji u krevetu od mene i pričali su o seksu. On joj je napisao da je i dalje voli, a čak ju je i pitao bi li im se i ja pridružio u zabavnoj noći." 

Kaže kako bi joj htio nešto reći, ali se boji da će mu prigovoriti jer joj je čitao poruke na njezinom mobitelu. 

Deidre mu je rekla: "Nešto vas je natjeralo da pogledate na njezin mobitel, a znatiželja nije toliko opasna kao prevara. Recite joj da ste uzrujani i ako vas optuži da ste joj gledali poruke, objasnite joj da je varanje puno gore. Možda je za nju ovo bilo samo dopisivanje, ali nećete znati dok ne razgovarate s njom." 

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa: 

Ključne riječi

Komentara 12

DR
Drmiha
10:37 29.09.2019.

Neznam što ovome jadniku treba savjet kada je to samo jedno u nizu prava moderne žene, a to je da ima pravo za jednoga se udati iz interesa a drugog mora imati koji dobro odrađuje posao u krevetu. Moja suprugaa i ja kada smo se ženili nismo znali ni što su ženska prava ni što su kojekakve konvencije koje štite žene. Mi smo mislili da se mora znati tko je muško u kući . Kada vidim kako se danas tumači definicija braka kako se nesmije znati tko je gazda u jednom domu jer se tak diskriminira žena ja mogu reći da sam onda po toj logici svoju ženu diskriminirao. Jedino što mi nije jasno je to kako smo još uvijek u sretnom i skladnom braku preko 30 god. u kojem nam su se rodila i odrasla sretna i dobra djeca?! Zašto ta moja supruga mene još uvijek voli ķada kada po današnjim pravima žena ta prava nije imala?! Moj jedini odgovor bi na to pitanje mogao biti to, zato što ona zna da sam se cjeli život borio i radio da bi obitelj imala sve što treba i što i ja nju volim i cjenim i to što je nikakva konvencija nemože zaštititi kao što je ja mogu zaštititi.

SA
samoborka
21:56 28.09.2019.

Da, i? Kaj taj muški šovinist ima protiv Prava i Sloboda modernih žena na odabir s kim će i kada ići u krevet? Mislim, još će mu danas sutra pasti na pamet i da dotična tu i tamo skuha ručak ili opere suđe i to još ne daj Bože baš na onaj dan kada je naručena na ugradnju umjetnih trepavica, umjetnih sisa i umjetnih umetaka kose. Dosta je tog muškog šovinizma i nepoštivanja žena!

JO
Jocaminken
20:30 28.09.2019.

Nesmiješ ništa jer ce neva tole skakat na zadnje noge najbolje da pustis da te vara i koji puta prebije i onda si muskarac pravi 😂😂😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije