Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez predrasuda

'Zaručili smo se nakon samo 10 dana veze. Nitko nije mislio da smo ludi'

vjenčanje
Pixabav
16.04.2019.
u 20:25

Vjenčanje se održalo samo dva mjeseca kasnije, u Las Vegasu, a Arianna je, vozeći se u limuzini nakon vjenčanja prema meksičkom restoranu, pogledala u prsten na svojoj ruci i zapitala se hoće li taj brak zaista trajati?

Postoji li ljubav na prvi pogled? Postoji li ljubav koju prepoznate odmah i vjerujete u nju da će trajati zaista čitav život i toliko snažno da pristate vjenčati se bez razmišljanja, i to nakon samo deset dana od prvog susreta?

Postoji...

Tvrdi to i Arianna Menon koja je ispričala svoju bajkovitu priču za Huffington Post.

Stevea je ugledala jednog ljetnog popodnevna na bazenu gdje je odmarao s prijateljima. Za nekoliko dana službeno su se i upoznali kada je skupila hrabrosti i ponudila ga s hladnim pivom.

Smijali su se i zabavljali satima, a sve je izgledalo kao iz filma. Kliknuli su na prvu i započeli svoju nevjerojatni avanturu. Nije im bilo dosta vremena koje su provodili zajedno, kao da su htjeli nadoknaditi sve vrijeme koje prije toga nisu bili zajedno, stoga kada ju je zaprosio nakon samo deset dana, pristala je bez razmišljanja. Nitko od njihovih bližnjih i prijatelja nije to smatrao ludošću, bilo je dovoljno vidjeti ih zajedno. 

Vjenčanje se održalo samo dva mjeseca kasnije, u Las Vegasu, a Arianna je, vozeći se u limuzini nakon vjenčanja prema meksičkom restoranu, pogledala u prsten na svojoj ruci i zapitala se hoće li taj brak zaista trajati? 

Kako je ta pomisao došla, tako je brzo i nestala, kladila se na svoj brak i vezu s tim čovjekom i uložila sve svoje povjerenje u njih. Vjerovala je u ljubav na prvi pogled. 

Danas, 15 godina kasnije, par je i dalje zaljubljen, uživaju u životu i imaju sina Theodora koji se rodio 2016. godine, nakon 13 godina braka. 

Pogledajte i video Kaos na vjenčanju nakon što je mladenka bacila buket

Komentara 1

NI
NikoCro
21:21 16.04.2019.

Mnogi su to mislili ali vam nisu rekli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije