Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A sve zbog korone

Zaradila za kuću od prodaje svoje nošene odjeće: Što više smrdi, to bolje!

Instagram
15.06.2020.
u 10:45

Nisam očekivala da će muškarci toliko plaćati za moje stvari i stvarno sam im zahvalna. Toliko novca zaradim mjesečno da čak kupujem vlastitu kuću.

Yaela Vonk (36) prije je bila balerina, a sada zaradi gotovo 650 tisuća kuna tjedno prodajući svoju odjeću i svoje donje rublje - i to korišteno. Čak je odustala od svoje karijere kao balerina kako bi se posvetila svom novom poslu - prodavanju seksi fotografija i nošene odjeće preko interneta, prenosi mirror.co.uk. 

“Moji obožavatelji vole kupovati korišteno donje rublje, čarape pa čak i tenisice koje koristim za treniranje. Što više smrde, to su bolje. Nemam ni perilicu rublja. Samo isprljam odjeću, prodam je i idem kupiti novu”, ispričala je Yaela. No njezin posao prodavanja odjeće počeo je zapravo zbog straha od bankrota zbog pandemije koronavirusa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good night baby !! 🥰😘

A post shared by Yaëla Vonk (@yaela_vonk) on

Prije nego što je svijet pogodila pandemija, Yaela je plesala po mnogim popularnim mjestima i klubovima, ali onda je ostala bez posla. Kako bi svejedno imala zaradu, počela je prodavati svoje fotografije i videe, a onda je njen posao stvarno procvjetao. “Ovo je stvarno ludo! Nikad nisam očekivala da će muškarci toliko plaćati za moje stvari i stvarno sam im zahvalna. Toliko novaca zaradim mjesečno da čak kupujem vlastitu kuću”, rekla je Yaela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Do you like freckles ??

A post shared by Yaëla Vonk (@yaela_vonk) on

Budući da je balerina, mnogo mušterija se preplatilo na njezine stranice kako bi vidjeli njezinu rastezljivost i fleksibilnost na drugačijoj razini. Uvijek je traže da radi poze za balet i jogu, a osobe s fetišem na noge postale su joj sasvim normalne. Kako je naviknuta izvijati svoja stopala u baletu, popularne su i fotografije njezinih stopala. “Ako imam loš dan, moji obožavatelji će mi reći slatke stvari. Oraspoložit će me ako se osjećam nesigurno, a i oni su uvijek sretni kada im odgovorim”, ispričala je Yaela.

Pogledajte što sve možete pronaći u second hand dućanu za 40 kuna:

Ključne riječi

Komentara 4

BE
Bela
11:52 15.06.2020.

S ovakvom figurom sigurno nije bila balerina, nego plesačica po klubovima

IP
info_punkt
13:05 15.06.2020.

nema veš mašinu? a nije čula za to da se novo rublje prvo treba oprati...

AC
acer7
12:22 15.06.2020.

Ja se brinem da mi se veš mašina ne pokvari a netko kupuje zmazani veš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije