Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neočekivano

Zaprepastila mnoge svojim trikom za čišćenje: 'Nisam imala pojma da se tu skuplja prljavština'

Facebook
25.08.2020.
u 07:00

Nakon što je izvadila prsten od nehrđajućeg čelika iz sudopera, ostala je zaprepaštena prljavštinom koju je našla ispod.

Čišćenje sudopera obavlja se svakodnevno, ali ponekad prljavština može biti tvrdokornija i dublja nego što mislimo. Jedna žena na svojim društvenim mrežama podijelila je neočekivan rezultat čišćenja sudopera te je zaprepastila mnoge. Nakon gledanja videa u kojem se objašnjava kako se čisti odvod sudopera te je zamolila supruga da izvadi prsten od nehrđajućeg čelika zapečaćen preko cijevi, a ispod je pronašla tvrdokornu prljavštinu, prenosi Daily Mail.

Foto: Daniel Pavlić

Zgrožena tim prizorom podijelila je fotografije u Facebook grupi za čišćenje, kako bi upozorila druge kakva se prljavština nalazi ispod površine sudopera. Ona je svoj sudoper očistila pomoću univerzalne paste za čišćenje, a stotine ljudi otkrilo je da je zbog njezine objave pregledalo sudopere. 

Foto: Daniel Pavlić

- Nikad nisam znala da možemo maknuti odvod, nisam ni znala da može skupiti toliko prljavštine - komentirala je jedna korisnica. - Tri godine živim u svojoj kući, pomalo se bojim što ću sve sada naći u sudoperu - glasio je jedan komentar.

Video o pravilnom cijeđenju tjestenine izazvao burnu raspravu:

Komentara 7

LE
lector2corrector
09:17 25.08.2020.

I mi smo zaprepašteni prljavštinom koju je ta vrijedna i dosjetljiva kućanica zatekla u svojoj kući

DU
Deleted user
07:33 25.08.2020.

Ne samo da je očistila sudoper, ona je plastični odvod brišući dovela do sjaja nehrđajučeg čelika.

RO
romobil
10:32 25.08.2020.

Uznemirujući prozori...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije