Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hmm...

Zaposlenik McDonald'sa pokazao kako pripremaju luk: Ne, nije svježe sjeckan!

TikTok
02.10.2020.
u 11:35

Ljudi su se mnogo puta pitali kako je luk u McDonald'su tako savršeno nasjeckan da je svaki komadić gotovo istog oblika i veličine, a odgovor baš i ne oduševljava.

Jedan McDonald'sov zaposlenik na internetu je otkrio na koji se način u ovom popularnom restoranu brze hrane priprema luk. Iako su mnogi mislili da ga svježe nasjeckaju pa stavljaju u salate i burgere, stvarnost je malo drukčija, prenosi The Sun.

Foto: TikTok

Burger King ''trolao'' McDonald's, pogledajte video:

Naime, koriste dehidrirani luk koji se pakira u velike vreće, a svakog dana stavljaju ga u jednu posudu, preliju vodom i tako ostave sat vremena. Nakon toga ga procijede, pohrane u shakere iz kojih se posipa po burgeru i spreman je za upotrebu.

Bez obzira na to što je mnoge zgrozila činjenica da ni luk nije svjež, kažu da će i dalje dolaziti jesti u ovaj restoran jer ga jednostavno obožavaju.

Foto: TikTok

Znate li zašto je McDonald's znak žute boje?

1/4
Ključne riječi

Komentara 27

NE
nešperlin
13:01 02.10.2020.

Svježe je samo doma. Uzdaj se use i svoje kuhanje. Ni ostali restorani nisu puno bolji. A i ne mora nužno dehidrirani luk biti loš

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
13:20 02.10.2020.

Najjaca mi je ekipa koja nedjeljom ode na obiteljski ručak u mcdonalds i jos puna sebe “kao gledajte nas mi jedemo vani”

ZA
zagi101
15:54 02.10.2020.

ma nema do ćevapa u somunu s lukom. kakav mcdonalds i kfc, bezukusno i ostaneš gladan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije