Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'jednostavno se dogodilo'

Evo tko bi se mogao upustiti u seksualne nepodopštine na uredskoj zabavi

SEks
Foto: Shutterstock
1/3
13.12.2017.
u 18:35

Djevice su najizgledniji akteri avantura na uredskim zabavama (12.5%), dok je isto najmanje vjerojatno za jarčeve (5%).

Ako je za vjerovati rezultatima ankete koju su ispunili LELO fanovi diljem svijeta, ove godine biste na  uredskoj božićnoj zabavi mogli dobiti nešto više od običnog poklona. Prema globalnoj anketi svjetskog brenda u kategoriji luksuznih intimnih proizvoda, 40% ispitanika priznalo je da su se spetljali s kolegom na uredskoj zabavi, od čega se čak 83% njih izjasnilo – da bi to ponovili! 

Rezultati ankete otkrili su nam i profil najvjerojatnijeg nastranog Djedice u uredu. On je muškarac, između 31-40 godina, radi u prodaji te je u dugoj vezi. Prema anketi koja je provedena u 22 države uključujući Sjevernu Ameriku, Australiju, Europu i Južnu Ameriku, šokantnih 63% priznalo je da nisu čak ni upotrijebili kondom, unatoč tomu što se 55% njih izjasnilo da ga inače koristi.  

Djevice su najizgledniji akteri avantura na uredskim zabavama (12.5%), dok je isto najmanje vjerojatno za jarčeve (5%).

Najnestašniji su oni koji rade u odjelu prodaje gdje 1 od 5 ispitanika priznaje sudjelovanje u uredskoj aferi (20%), dok drugo mjesto s iznenađujućih 12% pripada zaposlenicima u zdravstvu, a slijede ih zaposlenici transporta i logistike s 9%.

Više od pola ispitanka (52%) objasnilo je svoju avanturu kao posljedicu privlačnosti prema kolegi koja je postojala otprije, dok 31% njih ne može objasniti kako je do toga došlo – jednostavno se dogodilo! 

Zbrinjavajuće je da čak dvije trećine ispitanika nije koristilo zaštitu, no njih 97% izjavilo je da je jedina negativna posljedica koju su osjetili nelagoda pri dolasku u ured jutro nakon zabave.

Što se tiče izbora partnera, iznenađujuće malo ispitanika (18%) izjavilo je da se to dogodilo s nadređenim, dok tek 5% priznaje da su se upustili u avanturu s osobljem na zabavi. 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Najmanje iznenađuje podatak da je u čak 78% erotskih uredskih susreta bio uključen alkohol, dok 69% odaje da je druga strana inicirala seks. 

“Iako nam ova anketa pruža uvid u neke seksi činjenice, pa čak i humor kada je riječ o uredskim zabavama, zabrinjavajuće je saznanje da ljudi još uvijek ne koriste zaštitu za vrijeme seksa. Upotreba kondoma je imperativ u borbi protiv spolnih infekcija, spolno prenosivih bolesti i neželjene trudnoće te uvijek nastojimo prenijeti ove ključne poruke javnosti kada govorimo o HEX kondomima”, istaknuo je izvršni direktor za marketing tvrtke LELO, Steve Thomson.

“Zanimljivo je spomenuti kako se najviše djece rađa 19. rujna, što dovodi do činjenice da je najčešći datum začeća upravo 24. prosinca”, zaključio je Thomson. 

Pogledajte i video Kako ženu dovesti do ludila i do višestrukih orgazama?

Komentara 7

BB
bbboriginal1968
19:38 13.12.2017.

Uistinu mi je zelja da vidim ovog "novinara" koji se svojoj djeci hvali kakav je informativni clanak "servirao" rulji u vrijeme pred bozicnog slavlja. Kako se takav covijek usudi pogledat u ogledalo bez griznje savjesti? Da li je taj istiti povukao usporedbu sa horoskopskim znakom svoje vlastite djece? SRAMOTA

Avatar istovari
istovari
19:43 13.12.2017.

Sigurno je navedeno u redakciji Vecernjaka stara praksa....

AU
austrougarskigeneral
09:55 14.12.2017.

ništa čudno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije