Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav posao

Zaposlenici ove tvrtke nakon WC-a idu na "test smrada" kako ne bi zabušavali na toaletu

shutterstock
18.12.2019.
u 12:14

Svi koji kažu da nisu barem jednom prošetali do toaleta na poslu kako bi se odmorili jednostavno - lažu.

Barem jednom u danu prošetamo do toaleta na poslu kako bismo malo pogledali društvene mreže, odmorili i bili u tišini. Na kraju dana, tko vam može dokazati jeste li zaista vršili nuždu ili ste se odmarali?

Ipak, jednoj tvrtki je dosta toga. Odlučili su raditi "smell check" (provjera mirisa) kako bi se uvjerili jesu li zaposlenici otišli vršiti nuždu ili se skrivaju od kolega, prenosi unilad.co.uk.

Foto: Twitter

Oznaka u toaletu se brzo proširila Twitterom, a upozorava zaposlenike ako su na wc-u duže od 10 minuta, netko kreće u "smell check". Od svih pitanja, netko je komentirao najbolje - "Zanima me samo, tko je sretnik koji će obilaziti wc?"

Tvrtka je iz Amerike, ali još uvijek se ne zna koji je točno grad u pitanju ni koja je to točno firma.

S obzirom na brojku ljudi koji su podijelili ovu objavu na svojim profilima zaključak je da većina ovo zaista radi na poslu.


 
Ključne riječi

Komentara 2

IM
Immanuell
13:28 18.12.2019.

To je u istom odnosu prema radnicima kao i ono s pelenama na blagajni. Menadžeri psihopate i brojači sekundi na poslu.

LA
larala
13:34 18.12.2019.

posao na kojem ću morati ići u toalet da bi se odmorila, sigurno nikad neću raditi, ma koliko je to nekima, očito danas čudno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije