Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne mogu ih podnijeti

Zaposlenici otkrili naporne navike kolega: Kradu novac, imaju loše higijenske navike...

shutterstock
20.02.2020.
u 08:45

Svaka osoba ima neku svoju naviku koja možda nije draga svima, ali na radnom mjestu ovo ne biste trebali raditi.

Zadnja stvar koju očekujete da će se dogoditi tijekom radnog dana jest da vam netko nešto ukrade, ali nova istraživanja pokazuju da se to događa češće nego što mislimo. Ne radi se samo o olovkama ili papirima, ljudi sve više otkrivaju da im je čak ukraden novac na radnom mjestu, piše metro.co.uk.

Pogledajte koje bi navike radnici trebali prihvatiti kako bi ostali zdravi:

Istraživanje provedeno na 1030 osoba pokazalo je da jedna od sedam osoba doživi krađu na svojem radnom mjestu, a većina njih otkrila je da im je ukraden novac. Također, istraživanjem su pokazali koje su najdosadnije i najnapornije navike koje imaju kolege na radnim mjestima.

Najgora navika koju netko može imati jest neiskrenost, čak 66 posto ispitanika reklo je kako im je ovo najveći problem na radnom mjestu, što i nije iznenađujuće s obzirom na to koliko krađa se događa. Za najgoru naviku 65 posto ispitanika odabralo je lošu higijenu.

Dvoje od pet osoba, to jest 39 posto, reklo je kako je jedenje za radnim stolom jedna od gorih navika zbog neugodnih mirisa koji ostaju i nekoliko sati nakon jela. Ovaj podatak ne iznenađuje jer sve više radnika ruča za radnim stolom ne želeći gubiti vrijeme na stankama. Treća najgora navika jest neprikladno izražavanje, kaže 36 posto ispitanika, a 31 posto istaknulo je ulizivanje šefovima.

Ipak, koliko god im smetalo, čak 66 posto osoba reklo je kako loše navike uglavnom ignoriraju i ne razgovaraju s kolegama o njima. Zaposlenici bi trebali stvoriti okruženje u kojem se iskreno može govoriti o ovakvim problemima kako razlog odlaska radnika ne bi postale naporne navike kolega.

Upoznajte prve žene članice Kravat pukovnije:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije