Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo nismo znali...

Zaposlenici McDonald'sa otkrili: 'Ovu stvar kupci stalno rade, a nas potpuno izbaci iz takta'

Shutterstock
01.08.2021.
u 07:00

Kada sljedeći put budete u McDonald'su, razmislite hoćete li ovo tražiti.

 Društvenim mrežama proširio se video s TikToka koji otkriva jednu stvar koju zaposlenici McDonald'sa nikako ne mogu podnijeti – a radi je gotovo svaki kupac. 

Oni radnici koji poslužuju na McDrive dijelu restorana ne podnose kada ih ljudi, nakon što su već naručili i platili hranu, pitaju: "Oprostite, možemo li dobiti kečap?"

Pogledajte video:

@jazzcorona

instagram is on my Page Plz go follow Before tiktok Get Banned 🥺! ##xyzbca ##tiktok ##viral ##dance ##fyp ##foryou ##foryoupage

♬ original sound - 𝓙𝓪𝔃𝔃𝔂🦋

Naravno, uvijek kažu da možete i dodaju vrećicu umaka pokraj vaše narudžbe, ali najradije bi vam kratko i jasno rekli da ne možete i zatvorili svoj prozor, pogotovo nakon što malo dulje rade u restoranu, prenosi Daily Star.

Video koji je objavila korisnica @jazzcorona postao je viralan, a netko je u komentarima napisao: "Također radim u McDonald'su i ne podnosimo kada naručujete dodatne stvari s jelovnika nakon što smo vas već poslužili i naplatili sve. Na McDriveu zatražite nešto što ste zaboravili na dijelu za plaćanje, a ne za posluživanje."

Ovo ne možemo ni zamisliti: Evo kakva se sve hrana nudi u McDonald's restoranima diljem svijeta

1/16

Sanjali ste zmije? Pogledajte što to može značiti.

Ključne riječi

Komentara 27

AV
avangero
08:59 01.08.2021.

Di si ti studirao da ovakve tekstove prevodiš i kopiraš.

BI
Biouskoli91
09:05 01.08.2021.

Sokantno! Mislim, ne ono sto pise, vec da opet o tome pisete....

Avatar Zavratnica
Zavratnica
09:03 01.08.2021.

Trebali bi biti sretni da netko želi jesti tu "hranu" koju nude.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije