Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Zaposlenici McDonald'sa otkrili čemu zapravo služi rupa na žlici za sladoled

shutterstock
20.11.2021.
u 07:00

Jedna zaposlenica ovog restorana brze hrane otkrila je čemu služi rupa na žlici za McFlurry sladoled.

Mnogi su pokušali rupu na plastičnoj prozirnoj žlici koja se dobije uz McFlurry sladoled iskoristiti kao slamku za kraj sladoleda koji se rastopi, ali su ostali razočarani kada su shvatili da to nije namjena, prenosi Mirror.

Jedna zaposlenica otkrila je čemu služi taj kockasti šuplji vrh, a ljudi su u šoku.

"Jeste li se ikada pitali čemu služi ova rupa i zašto nije slamka?", pitala je korisnica TikToka @Marzpire i podijelila video u kojem je pokazala pravu namjenu. Čašicu je napunila sladoledom i dodatkom, u ovom slučaju čokoladom, a zatim je dodala žlicu u sredinu. Potom je vrh žlice spojila na aparat koji vrti žlicu u krug kako bi promiješao sladoled s čokoladom!

@mar4rl If u didnt know, now u do 😄 #mcflurry #mcdonalds #icecream #mcdonaldssecrets #howto #canada ♬ Juicy - Doja Cat

Foto: TikTok

Iako je nekolicina korisnika rekla kako je ovo bilo i više nego očito, mnogi su u šoku. "Moj cijeli život je laž", tvrdi jedan gledatelj. 

Mnogi su se i naljutili i pitali zašto su im onda dodaci i dalje na vrhu sladoleda. "Ako je žlica za miješanje zašto mi nikad ne promiješate sladoled onda?!", pitao je jedan korisnik.

Ovo ne možemo ni zamisliti: Evo kakva se sve hrana nudi u McDonald's restoranima diljem svijeta

1/16
Ključne riječi

Komentara 3

MO
montello
14:02 20.11.2021.

Svasta ima u tim mcdonaldsu

PA
pavlov
08:55 20.11.2021.

Pa to svak vidi, kad dođe u taj Fast Food... Samo te su im mješavine postale nikakve, umjesto čokolade počeli koristiti "šećernu tablu"(kao sastav čokolade).... Ja tamo ako moram ići jedino što pojedem je kornet, eventualno pomfrit

Avatar kastanjer2
kastanjer2
08:43 20.11.2021.

Ja sam totalno šokiran. Samo neznam što je taj mekdonalds?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije