Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naveo i razloge

Zapisao svaki put kad je supruga odbila seks, a onda joj poslao dokument koji ju je razbjesnio

Shutterstock
02.01.2019.
u 15:24

Tablicu sa svim pokušajima i "izlikama" poslao joj je prije njezina službenog puta te je nakon toga odbijao svaki njezin poziv

Ako ova žena traži neki razlog za rastavu, definitivno ima jedan. Naime, 26-godišnjakinja na Redditu je podijelila dokument koji joj je poslao njezin suprug, a u njemu su opisani svi pokušaji seksa u razdoblju nešto duljem od jednog mjeseca. Frustrirani 26-godišnji suprug, uz datum i pokušaj, naveo je i je li mu "uspjelo" i koja je bila izlika supruge, prenosi The Sun. 

E-mail s tablicom poslao joj je kad je stigla u zračnu luku, prije desetodnevnog poslovnog putovanja. Zapanjena njegovim "istraživanjem" koje je pokazalo da su samo tri njegova pokušaja uspjela, pokušala je s njim stupiti u kontakt, no on je odbijao svaki njezin poziv. Budući da ju je jako uzrujao, odlučila je dokument u Excelu podijeliti na Redditu. 

Sve se to dogodilo još 2014. godine, no o tome se ponovno priča jer je objavljeno na BoredPandi, što je naljutilo korisnike. Supruga, koja je željela ostati anonimna, rekla je da su tada bili zajedno pet godina, od čega su dvije u braku, a prije pet mjeseci kupili su i kuću.

Foto: Reddit

– Naš raspored stvarno je lud i jako smo zauzeti. Cijelo proljeće proveli smo u renovaciji naše nove kuće, a u uredu mi se posao udvostručio. Također, udebljala sam se i trudim se ići u teretanu kako bih se dovela u red – objasnila je.

Ogorčena žena je dodala:

– Jučer ujutro, dok sam se vozila taksijem prema aerodromu, moj suprug poslao mi je poruku na poslovnu e-mail adresu. On to nikad ne radi, uvijek komuniciramo običnim porukama. Otvorila sam je i vidjela sam kako je sarkastično napisao da mu neću nedostajati iako idem na deset dana. 

Poruci je priložio i dokument u kojem je pokazao kako je od 1. lipnja inicirao seks, a posebno ju je razbjesnio stupac sa svim njezinim "isprikama" u kojima ju je doslovno citirao. Većina korisnika zauzela je njezinu stranu, a njezinog supruga okarakterizirali su kao "nezrelog".

Jedan korisnik je napisao:

– Postoji toliko načina na koji se ovo moglo riješiti, no on se odlučio na nešto sasvim bizarno. Teško da će nakon ovog njihova veza više biti normalna. 

Drugi kaže:

Zar ne volite kad netko bolest, iscrpljenost ili stres zove "izlikom"? Kako bi bilo da, za promjenu, počnete razmišljati i o tuđim osjećajima? 

Ipak, neki su imali drukčije mišljenje:

– Možda joj je suprug umoran od konstantnog ignoriranja. Ovim je putem barem pridobio njezinu pažnju. 

Neke od "isprika" bile su: "Gledam Prijatelje", "Znojna sam i osjećam se grozno, trebam pod tuš", uz suprugov dodatak "nije se otuširala do idućeg jutra", "Prepijana sam i previše sam pojela", "Moram rano ustati"....

>> Pogledajte video s četiri mjesta koja na ženi ne smijete dirati tijekom seksa!

Ključne riječi

Komentara 29

DU
Deleted user
19:09 02.01.2019.

Idioti su stali na njenu stranu, a razmuni ljudi na njegovu. Rekao JE SAMO NJOJ zašto mu neće nedostajati. I ona, umjesto da se zamislila nad tim i razmislila o svom braku i odnosu prema svom muškarcu je to podijelila sa svima! Vjerojatno više toga dijeli sa svima zato tako često i nije raspoložena. Ako on ima 26 godina, vjerojatno ni ona nema puno više.. ako se sad ne budu seksali, kad budu?!?!?!?!

Avatar Olujni
Olujni
17:00 02.01.2019.

Podrska jadnom muzu!

JO
josipsigur3
18:04 02.01.2019.

Čuvala se za put!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije