Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušajte

Zanimljive optičke iluzije otkrit će vam kakav je vaš vid: Koliko riječi možete pronaći?

Brindley Group
23.01.2021.
u 07:00

Zagonetke prikazuju šarene krugove u kojima se skrivaju riječi, a slični testovi koriste se kako bi se utvrdilo ima li osoba poteškoća u razlikovanju boja.

Zanimljiva optička iluzija izaziva ljude da pronađu skrivene riječi u šarenim uzorcima, a samo dva posto ljudi može otkriti sve zagonetke, kako piše The Sun. 

Foto: Brindley Group

Zagonetke prikazuju šarene krugove u kojima se skrivaju riječi, a slični testovi koriste se kako bi se utvrdilo ima li osoba poteškoća u razlikovanju boja. Izvršite ovaj izazov kako biste provjerili imate li zdrav vid.

Foto: Brindley Group

Samo 2 posto sposoban je točno odgovoriti na sve zagonetke. Najbolje rezultate imaju mlade osobe, do 25 godina, s prosječnim rezultatom od 60 posto točnih. Najteža riječ koju možete uočiti je na zadnjoj ilustraciji.

Foto: Brindley Group

Nova viralna iluzija: Svatko ovu riječ čuje drugačije, poslušajte i uvjerite se

1/1

Foto: Brindley Group

Foto: Brindley Group

Samo pet posto osoba pogodilo je riječ na posljednjoj ilustraciji, a u rješenjima pogledajte koja je to bila: popular, culture, light, diamond i gravity.

Josip je izgubio kuću u potresu, a društvo mu pravi psić kojeg je preimenovao u Potres:

Ključne riječi

Komentara 8

SC
Serious_Callers_Only
15:29 23.01.2021.

Imam i ja zanimljivu optičku iluziju. Odradiš 200 sati a na računu je gola plača.

HA
HERCEGOVA@AC
15:39 23.01.2021.

Ja našao: popušikaru. jel to neka provokacija, ili?

Avatar Cukor
Cukor
20:30 23.01.2021.

Internet doktori,ZBOR!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije