Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CELEBRITY NESESER(ITIES)

Žanamari Lalić: Moje tajne lijepog i njegovanog izgleda

29.11.2008.
u 15:48

Kozmetička torbica pjevačice Žanamari Lalić puna je preparata koji se brinu da njezina koža bude njegovana i da što dulje zadrži mladenačku svježinu i sjaj. Sakriti podočnjake i tragove umora, koji su nakon kasnih gaža neizbježni, mladoj pjevačici nije problem uz brojne Shiseidove proizvode kojima je vjerna već nekoliko godina. Naročito je oduševljena serumom White Lucent bogatim vitaminom C koji u trenutku briše nepravilnosti na koži lica, a nanosi se nakon dnevne kreme te je ujedno i odlična podloga za tekući puder.
 
-  Najviše pažnje posvećujem području oko očiju gdje nastaju prve bore pa svaki dan nanosim Shiseidovu kremu iz linije Bio-Performance koja bogato hrani to područje i tako pomaže da oči što dulje ostanu mlade – ističe Žanamari čija se osnovna šminka sastoji od korektora, maskare, sjajila i malo rumenila. Posebno je oduševljavaju Shiseidova sjenila puderaste strukture vrlo intenzivnih i dugotrajnih boja.

-  Za dan pretežno biram zemljane boje, a volim i ljubičastu kao i crveni ruž koji koristim za večernju šminku.
 
Žanamari dobro zna da je kvalitetna podloga osnova dobrog make upa pa tako uz tekući koristi i puder u prahu sa sjajnim česticama koje licu daju svjež i odmoran izgled. No, prije svega toga nanosi hidratantnu kremu iz Shiseidove linije The Skincare, a prije spavanja, da bi se koža što bolje oporavila od raznih utjecaja, lice poprska sprejem iz iste linije.
 
Naša ovotjedna gošća veliku pozornost posvećuje i prevenciji najomraženijeg neprijatelja većine žena - celulita – protiv kojeg se bori kremom iz linije Body Creator. Održavanje zavidne linije ne predstavlja joj veliki problem jer joj je bavljenje fizičkom aktivnošću dugogodišnja navika.
 
- Ne mogu zamisliti život bez teretane koja mi je najbolji ispušni ventil. Često idem i na plivanje te u saunu, a redovno odlazim i na masaže u wellness-centar Vita – naglašava 27-godišnja pjevačica i pobjednica prvoga Hrvatskog idola.
 
Kad je riječ o tretmanima ljepote, Žanamari se vodi uzrečicom “sam svoj majstor” pa jednom tjedno lice njeguje Shiseidovom maskom i pilingom iz linije Pureness koji dubinski čiste ten i čine ga glatkim. Ali zato njegu noktiju prepušta profesionalcima – lijepi i uredni nokti za nju su “must have”.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije