Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SESTRINSKA LJUBAV

Zamaskirala se u grm kako bi mogla vidjeti prosidbu svoje sestre

Picture: theresemerkel/Twitter
30.09.2019.
u 10:47

Lijepom viješću ili važnim događajem u životu svi mladi vole se pohvaliti na društvenim mrežama, ali jedna sestra otišla je korak dalje.

Therese Merkel željela je ovjekovječiti trenutak u kojem je njenu sestru zaprosio dečko. Ovom zadatku se posvetila do kraja tako što se maskirala u grm. Fotografije na kojima pozira odjevena u grm podijelila je na Twitteru i tim potezom je nasmijala brojne koji su njenu objavu podijelili dalje.

 

Upravo iz ovoga razloga, Therese je prikupila više od 170 000 lajkova, a ovaj njez potez sada je viralan.

- Moja sestra se ovaj vikend zaručila, a ja sam se odjenula u grm kako bih mogla promatrati i fotografirati taj trenutak. Razlika među nama je samo godinu dana, zašto su nam životi toliko različiti? - napisala je Therese uz fotografije.

Njen trud se isplatio jer je plan urodio plodom. Savršena fotografija zaruka, na kojoj njena sestra ruke drži na licu od šoka, sada postoji.

Foto: Picture: theresemerkel/Twitter

Nije poznato je li Therese ovo napravila u dogovoru sa svojom sestrom ili možda njenim dečkom. Ako je suditi po komentarima koje je dobila, nije jedina sestra koja bi ovo napravila.

Ljubavne savjete potražili smo na trešnjevačkom placu:
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije