Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksi ispovijest

"Zaljubljujem se u prijatelja nakon fantastičnog seksa... Problem je što već imam dečka!"

Shutterstock
22.01.2019.
u 20:00

Deidre, kolumnistica britanskog The Suna susrela se s problemom jedne žene koja ima dečka, a vara ga s prijateljem s posla u kojeg se polako zaljubljuje...

Draga Deidre, seks s prijateljem jednostavno je fantastičan i mislim da se pomalo zaljubljujem u njega. Ipak, postoji problem - ja sam već u vezi! Prvi put kad sam upoznala tog prijatelja, odmah sam osjetila povezanost među nama. To se dogodilo prije dvije godine kad smo zajedno radili na jednom projektu u Londonu. Sprijateljili smo se, a slobodno vrijeme smo provodili dopisujući se. Među nama je oduvijek postojala kemija. Jedne večeri, morali smo ostati duže na poslu i nakon tog me pozvao na piće. 

U početku nisam bila sigurna, no onda sam pristala jer sam mislila da ne može nastati nikakva "šteta". Smijali smo se i dugo, dugo pričali te otkrili da imamo puno toga zajedničkoga. Predložio mi je da svratim u njegovu hotelsku sobu - znam da sam trebala odbiti, no ipak sam otišla. Čim smo zakoračili u sobu, odmah me zagrlio i počeli smo se strastveno ljubiti. Ljubljenje se pretvorilo u fantastičan seks, mogu slobodno reći da je to bio najbolji seks u mom životu! 

Od tad smo se vidjeli nekoliko puta - uvijek je sve krenulo prijateljski, a završilo seksom. Moj dečko ne sumnja baš ništa - živimo zajedno, a on je uvjeren da su moji kasni dolasci doma povezani s poslom. Imam 27 godina, moj dečko 36, a prijatelj 29 godina. Moram priznati, seks s dečkom se baš prorijedio, samo se ljubimo i mazimo. U vezi smo tri godine - nije idealna, ali mislila sam da smo sretni. Ipak, čini se da sam u krivu jer, svaki put kad vidim kolegu uživo, osjećaji su sve jači i jači. 

Deidre je odgovorila: Čini se kako još uvijek nitko nije povrijeđen, no, nemojte s ovim nastaviti. Ok, sigurno je da se sviđate vašem kolegi, odnosno prijatelju, no znate li što on zapravo želi od vas? Želi li uopće nešto više? Ako i da, neće vas toliko poštivati kad budete u vezi jer ste sadašnjeg dečka varali s njim... Recite mu da vaš odnos mora prestati, barem dok ne razriješite probleme u trenutačnoj vezi. Ako mu je stvarno stalo i ako je razuman, dat će vam prostora. 

Što se tiče dečka, napomenite mu da vam je veza pomalo rizična i da biste trebali poraditi kako biste bili sretniji i kako bi seks bio bolji. Pitajte ga zašto nema romantike te mu recite da vas muči što je zajednički seksualan život tako loš. 

>> Pogledajte video o četiri mjesta na ženinom tijelu koja ne smijete dirati tijekom seksa

 

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
20:47 22.01.2019.

Najbolji su ovi seksolozi koji savjetuju da se na seksu mora poraditi kako bi bio bolji, kao da je to nekakva tehnika. Ako joj partner vise nije seksualno zanimljiv, onda od rada nema nista. Moraju se odluciti ili da zive sa dosadnim seksom ili da si nadju nekog drugoga koji ih vise pali.

DO
dotoresa
22:53 22.01.2019.

Problem je što nemaš morala ni časti.Ti si besplatna kurbeština.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
21:53 22.01.2019.

Outsourcing

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije