Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Restoran 'Pakoštanac'

Zajedno s nama stigla je i živa riba - zubatac, škarpina...

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/2
06.08.2020.
u 09:30

Naručili smo salatu od hobotnice s paštetom od tune kao predjelo, a za glavno jelo mesnu platu s domaćim umakom

Tu se oduvijek vrhunski jede, pa izbor restorana nije lak. Mi smo otišli u Pakoštanac, restoran s 50-godišnjom tradicijom. A zajedno s nama stigla je i živa riba - zubatac, škarpina...

- Naš pokojni otac je do prošle godine držao restoran. Bio je nadaleko poznat. Među prvima bacio se u taj posao. Dolaze nam političari, nogometaši, običan svijet... Vole doći zbog mesa, ali prije svega zbog ribe, ravno iz mora na tanjur. Nema prijevare, sve je domaće i to ljudi prepoznaju. Nijemci, Francuzi, Talijani i Nizozemci su nam najčešći gosti, i uvijek se vrate. Čak i Talijani ovdje ostave napojnicu, a inače to gotovo nikad ne rade... - kaže 38-godišnja kći vlasnice Martina Bungur.

Naručili smo salatu od hobotnice s paštetom od tune kao predjelo, a za glavno jelo mesnu platu s domaćim umakom. Nespojivo? Varate se.

Izbor i kvaliteta jela  (do 50 bodova) 50
Izbor i ponuda pića  (do 15 bodova) 14
Posluga i ljubaznost  (do 10 bodova) 10
Dojmovi i prostor (do 20 bodova) 18
Ukupnost ponude (do 5 bodova): 5
Ukupno 97

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije