Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijedne nagrade

Zagrizite "Gavrilovićevih 5 za Emoji svijet"

Foto: Promo
1/2
29.06.2017.
u 12:36

U velikoj nagradnoj igri mesne industrije Gavrilović koja traje od 3. srpnja do 3. kolovoza možete osvojiti brojne nagrade

Inspirirana novim animiranim hit filmom "The Emoji Movie", Mesna industrija Gavrilović organizira SMS nagradnu igru «Gavrilovićevih 5 za Emoji svijet» od ponedjeljka, 3. srpnja pa sve do četvrtka, 3. kolovoza u većim trgovačkim lancima diljem Hrvatske. Kupci Gavrilovićevih proizvoda na kojima se nalaze emotikoni imaju priliku osvojiti po 5 mobilnih uređaja Sony Xperia XA1, PlayStation igara 4PRo i FIFA 2017, Hoverboarda, bežičnih slušalica Sony ZX220BT te 25 poklon paketa Gavrilovića.

Živimo u digitalnom dobu gdje emotikoni sve više preuzimaju komunikaciju i bez puno priče dočaravaju kako se osjećamo u određenom trenutku. Žive u našim pametnim telefonima i samo čekaju naš klik za pokretanje prave lavine emocija. No, od 3. srpnja malo se mijenjaju pravila igre. 

Nagradna igra «Gavrilovićevih 5 za Emoji svijet» 

Zahvaljujući kampanji „Zagrizi Gavrilović, doživi emociju“ inspiriranoj novim animiranim hit filmom “The Emoji Movie”, cijeli niz smajlića osmjehivat će se s pakiranja omiljenih Gavrilovićevih proizvoda; paštete, hrenovki, posebne kobasice, šunke u ovitku i pileće ekstra kobasice. Sve to je sjajna uvertira u veliku nagradnu igru «Gavrilovićevih 5 za Emoji svijet» koju Mesna industrija Gavrilović organizira od ponedjeljka, 3. srpnja pa sve do četvrtka, 3. kolovoza u većim trgovačkim lancima diljem Hrvatske. 

Kao što i samo ime nagradne igre kaže, potrebno je kupiti bilo kojih 5 Gavrilovićevih proizvoda s emotikonom na pakiranju, sačuvati račun te ključnu riječ GAVRILOVIC, broj računa i osobne podatke poslati SMS porukom na broj 60023. Svakog tjedna bit će izvučeno ukupno 9 dobitnika i to: 1 mobilnog uređaja Sony Xperia XA1, 1 PlayStation igre 4PRo i FIFA 2017, 1 Hoverboarda, 1 bežičnih slušalica Sony ZX220BT te 5 poklon paketa Gavrilovića. Imena najsretnijih kupaca Gavrilovića objavit će se na internetskoj stranici www.gavrilovic.hr najkasnije osam dana od dana izvlačenja. S početkom nagradne igre bit će objavljena i pravila nagradne igre na internetskoj stranici Mesne industrije Gavrilović. 

Ne propustite zagristi «Gavrilovićevih 5 za Emoji svijet» i iskušajte svoju sreću uz omiljene Gavrilovićeve proizvode koji će bez sumnje izazvati smajlić preko vašeg lica.

Komentara 1

OB
ObrenM
14:57 29.06.2017.

Cim cujem Gavrilovic-povraca mi se.Sve konfiscirano zahvaljujuci Tudjmanu mu je isplaceno,sto je i priznao svojim potpisom.Medjutim ruka u djepu je prevladala ruku na srcu,pa je spomenuti debelo zlouporabio dobrotu Hrvatske.Tuzio je ruku hraniteljsku koja mu je zahvaljujuci pok. presjedniku dala vise nego mu je oduzeto.Sa jednom i po nogom je u grobu,ali je nezasitan.Koliko ce ponjeti sa sobom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije