Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zagreb bogatiji za Adventsko klizalište by Žuti Mačak

Adventsko klizalište
Foto: PR FOTO
1/5
PR
Autor
PR članak
28.11.2016.
u 16:30

Najbolja adventska destinacija u Europi dobila je još jedan epicentar blagdanskih događanja. Adventsko klizalište by Žuti Mačak otvorilo je svoja vrata ispred Arena centra uz rasplesane maskote, klizačice, najpoznatija lica u gradu, DJ, disko na ledu i brojne druge sadržaje

Laskava titula najbolje adventske i božićne destinacije u Europi u prošloj godini pokazuje da sve veći broj turista odabire Zagreb kao svoje adventsko odredište. Da se možemo nadati jednako uspješnoj, ako ne i boljoj adventskoj reprizi, potvrđuju mnogobrojna najavljena događanja koja se mogu doživjeti doslovno na svakom koraku. Jedno takvo mjesto je i Adventsko klizalište by Žuti Mačak koje je svečanim otvorenjem u nedjelju, 27. studenoga, ispred glavnog ulaza u Arena centar pokazalo kako za blagdansku čaroliju vrijedi proširiti svoje vidike i izvan središta Zagreba.

Za nas Adventsko klizalište by Žuti Mačak ima posebna značaj. Osim što se trudimo svake godine ponuditi kvalitetan sadržaj Arena centru i adventskom Zagrebu, potičemo mališane na druženje u pozitivnom okruženju i na usvajanje zdravih navika. Dobro osmišljena aktivnost uvijek nadilazi “čari” suvremenog života poput dugotrajnog sjedenja uz mobitel ili laptop kojima naša djeca sve teže odolijevaju. Prema reakcijama malih i velikih posjetitelja, vjerujemo da smo u tome uspjeli”, izjavili su iz putničke agencije Žuti Mačak.

Rasplesane maskote, klizačice iz Skating kluba LEDA, fotografiranje i disko na ledu, prigodni facepainting te figure od balona samo su neki od sadržaja koji su izazvali interes ljubitelja zimskih radosti. A sve to je pratio prepoznatljiv glas Saše Bunete koji svakodnevno nasmijava slušatelje Antene Zagreb kao Milivoj Lulek.

Adventskom klizalištu by Žuti Mačak nisu odoljeli niti poznati novinar Robert Zuber i glumac Ranko Zidarić koji nije propustio povesti i ženski dio ekipe, suprugu Ivanu i kćerkicu Zoru.

Ovo je zaista sjajna stvar za djecu jer ih potiče na kretanje i usvajanje zdravih navika. Koliko god to zvučalo jednostavno, u današnje doba kada jurcamo za vremenom, to zna biti vrlo kompliciran pothvat. Ovo klizalište je pravi sadržaj koji našoj djeci treba i toplo preporučujem svima da ga posjete.” komentirao je Ranko Zidarić.

Super mi je što sam bio u prilici vidjeti otvoranje ovog klizališta. Uvijek podržavam ovakva događanja i mislim da je dobro što klinci imaju kvalitetan izbor ne samo u centru grada. Nužnost za odlazak u shopping centar je tu, pa onda već kada je to izlet koji teško možemo zaobići, dobro je da i tada možemo uživati u zimskim radostima s našim mališanima”, dodao je Robert Zuber.

Osim svečanog otvorenja, Žuti Mačak pruža još mnogo razloga za dolazak na klizalište sve do 31. siječnja sljedeće godine. Škola klizanja, disko na ledu petkom i subotom, zabavni program za djecu svakog vikenda, predstave, maskote i nagradne igre čine Adventsko klizalište by Žuti Mačak neizostavnim okupljalištem najljepšeg adventa u Europi. Sve dodatne informacije potražite na www.zutimacak.hr.

Želite prijaviti greške?