Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mljac!

Zaboravite na ljetnu dijetu: Stižu dva nova okusa omiljene KIT KAT čokoladice

Kitkat
15.05.2019.
u 14:41

Nestlé je lansirao dva nova proizvoda iz asortimana KIT KAT, jednog od svojih najuspješnijih globalnih brendova

KIT KAT Senses Slana karamela i KIT KAT Senses Lješnjak odlikuju se pomno odabranim sastojcima, ukusnom čokoladom, hrskavim vafelom i raskošnim kremastim punjenjem te će zasigurno razveseliti mnoge čokoljupce. KIT KAT Senses Slana karamela posebna je jer sadrži zrnca soli, dok KIT KAT Senses Lješnjak sadrži punjenje s prženim komadićima lješnjaka.

Foto: Kitkat

No, bez obzira koji okus odabrali, novi proizvodi idealan su slatki dodatak u svakoj prilici - za poklon nekom posebnom, druženje s prijateljima i obitelji ili jednostavno uživanje u slatkom desertu nakon ručka.

Foto: Kitkat

"U osam desetljeća postojanja KIT KAT je prešao dugi put i s vremenom osvojio srca i nepca potrošača u više od 80 zemalja svijeta. S novim KIT KAT Senses proizvodima Nestlé po prvi puta s brendom KIT KAT ulazi u segment pralina, s pakiranjem idealnim za darivanje. Nadamo se da će novi okusi oduševiti stare i osvojiti nove generacije poklonika čokolade." - izjavila je Irena Kurtanjek, voditeljica korporativnih komunikacija tvrtke Nestlé. Novi KIT KAT Senses okusi dolaze u pakiranju 200g kutijica (20x10g). Na policama svih boljih trgovina diljem Hrvatske mogu se pronaći od svibnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije