Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajne profesionalaca

Zablistajte pomoću ovih trikova profesionalnih vizažista

vizažistica i šminkanje
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
10.02.2014.
u 16:59

Ako želite mat boju usana, ne morate kupovati novi ruž

Iako je njima dostupan veliki broj profesionalnih make-up proizvoda, i profesionalni šminkeri imaju neke trikove koje svakodnevno primjenjuju.

1. Ako želite deblje i punije obrve, očešljajte obrve četkicom prema gore i ispunite "praznine" kratkim pokretima olovke za obrve. Za naglašene obrve, koje su trend ove sezone, ispunite i mjesto ispod luka obrva.

2. Kada želite elegantan konjski rep, ali se plašite da će vam kosa izgledati masno i neuredno, prije nego što zavežete kosu omekšajte gornje pramenove kose voskom za kosu.

3. Ako želite mat boju usana, ne morate kupovati novi ruž. Sve što trebate je nanijeti vaš omiljeni ruž za usne i prekrijete ga s malo pudera, koji će umiriti sjaj.

4. Ako vam smeta odsjaj na licu koji je posljedica znojenja, nemojte ga pokušavati prikriti tako da svakih nekoliko minuta prekrivati ​​lice još jednim slojem pudera u kamenu. Dovoljno je da prije nego izađete, nanesete sloj podloge za šminku i pudera u kamenu.

5. Čisto i sjajno lice ne mora biti posljedica skupih tretmana i njege kože. Jednostavno nanesite malo bijelog sjenila na obraze. Na taj način naglasit lice i dati mu zdrav sjaj i izgled.

6. Ako vam se crveni ruž brzo skida, nanesite ga četkicom za ruž i potom premažite i slojem translucent pudera kako se ruž ne bi razmazivao.

>>Ne brinite zbog spuštenih kapaka. Ovi trikovi će vam pomoći

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije