Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
biste li probali?

Za ukusan i kremasti pire krumpir treba vam samo jedan neobičan sastojak

shutterstock
02.12.2022.
u 07:00

Dok su neki tvrdili da to rade godinama, drugi su pohrlili podijeliti svoje trikove za najbolji pire krumpir u komentarima.

Pire krumpir odličan je prilog mnogim jelima i često se nalazi na stolovima diljem svijeta. No, pokazalo se da postoji jednostavan način da ga učinite još boljim.

Jedna majka dvoje djece iz SAD-a, tvrdi da možete upotrijebiti neobičan sastojak kako biste poboljšali pire krumpir, a ovaj tajni trik će jelo učiniti kremastijim, kako prenosi The Sun.

Genijalan trik da pečeni krumpirići budu hrskavi baš svaki put:

1/5
@maritzamartinez10 I can’t remember who i learnt this from 🥲 #fyp #fypシ #foodsoftiktok #secretingredient #mayonnaise #mashedpotatoes #yummy #imhungry ♬ Good Day - Nappy Roots

Jednostavan recept, koji je podijelila Maritza Martinez, u međuvremenu je postao viralan na TikToku. Pripremu pire krumpira započinjete na uobičajen način, stavite kuhati krumpir te pustite da skroz omekša. Kada je krumpir gotov, zgnječite ga i dodajte veliku količinu maslaca, soli i papra po ukusu, kao i malo mlijeka.

I onda je vrijeme da se doda glavna zvijezda - majoneza. Sve ovisi o osobnim preferencijama, ali Maritza koristi samo žlicu i pol za svoj pire krumpir. No unatoč tome što se ne može sjetiti odakle je to naučila, čini se da je jednostavan trik postalo glavna stvar u njezinu kućanstvu.

Dok su neki tvrdili da to rade godinama, drugi su pohrlili podijeliti svoje trikove za najbolji pire krumpir u komentarima.

Bilo je mnogo alternativa majonezi, kao što je zamjena s krem ​​sirom i kiselim vrhnjem. U međuvremenu, jedan je tvrdio da jaje čini veliku razliku, posebno kada je upareno sa soli i paprom.

Volite povremeno popiti 'čašicu'? Kad pijete, pijte džin jer je najzdravije alkoholno piće:

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
12:56 02.12.2022.

Njam obozavam.pire krumpir jos malo graska mrkve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije