Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jednostavno

Za samo 10 minuta napravite ovaj 'lijek' koji će vas riješiti prehlade i gripe

28.10.2017.
u 12:30

Pijte po potrebi, s obzirom da napitak ne sadrži ništa što vam može naškoditi možete i češće.

Zima je pred vratima i neki su već počeli kašljati, kihati, šmrcati...

Ako imate jak imunitet možda će vas virusi koji uzrokuju ove neugodne simptome zaobići, a ako ste već pod njihovim utjecajem, onda imamo rješenje za vas koje vam brzo može pomoći. A brzo ćete ga i pripremiti, potrebno vam je tek 10 minuta i nekoliko sastojaka. 

Đumbir, štapići cimeta, zvjezdani anis, med, jabučni ocat, limun i voda. 

Uzmite oko 10 cm dug komad đumbira, dobro ga operite od nečistoća i narežite bez guljenja kore. U lonac stavite 4 šalice vode i dodajte đumbir, dva štapića cimeta i dva zvjezdana anisa. Zakuhajte. Zatim ugasite vatru i ostavite 10 minuta. Ulijte u šalicu, a zatim dodajte dvije žlice meda, dvije žlice jabučnog octa i sok pola limuna i vaš napitak protiv prehlade i gripe je spreman za konzumaciju. 

Pijte po potrebi, s obzirom da napitak ne sadrži ništa što vam može naškoditi možete i češće. 

 

 

Komentara 9

Avatar Idler 3
Idler 3
13:48 28.10.2017.

V bocu domače viljamovke morete dodat žlicu meda.....štamprlek vjutro...štamprlek pred ručak....štamprlek uz popodnevnu kavu....štamprlek prije spavanja.....ma koja gripa i prehlada >;-))

KT
KTM
14:17 28.10.2017.

Vrlo jednostavno,ili kak veli idler,pišete gluposti

SC
schwertransport
13:56 28.10.2017.

zasto ove komunisticke novine ne pisu nista o vecerasnjem boxu mozda zato jer su britanci a ne rusi u pitanju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije