Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlična transformacija

Za preuređenje kuhinje majstor tražio 8000 kuna, a on je sve sam napravio za 800

Calum Butler
24.04.2020.
u 10:10

Pitao je lokalnog majstora koliko će stajati preuređenje njihove kuhinje, a kada je čuo cijenu, odlučio je stvari uzeti u svoje ruke i sam sve napraviti.

Calum Butler (23) iz Walesa sa svojom partnericom Alanahom odlučio se na renoviranje kuhinje, ali nakon što je čuo cijenu od majstora, uzeo je stvari u svoje ruke. Materijal i nužne stvari kupio je preko Amazona ili eBaya te cijenu desetostruko smanjio, prenosi Daily Mail.

“Došao sam na ideju o preuređenju kada smo se preselili u novu kuću jer je kuhinja bila stara i mračna. Od lokalnog majstora doznao sam da bi cijena bila 900 funti (oko osam tisuća kuna) pa sam malo istražio cijene potrebnog materijala i shvatio da bih sve mogao napraviti sam za 90 funti (oko 800 kuna)”, ispričao je Calum za lokalnu zajednicu LatestDeals.co.uk.

Foto: Calum Butler

Par je prvo htio zamijeniti sve kuhinjske ormariće, ali su ipak odlučili obojiti ih bijelom bojom kako bi smanjili troškove. Calum je sve napravio samostalno, a kuhinja na kraju izgleda odlično. “Prvo sam maknuo sve drške na ormarićima te oprao sve ormariće i izbrusio ih kako bih se riješio prljavštine. Zatim sam stavio baznu boju te nakon toga bijelu boju, a dok se to sušilo, drške sam obojio u crno”, rekao je Calum.

Foto: Calum Butler

Sav potreban materijal i boja koju je koristio stajali su 90 funti, a Calum je priznao da je oduševljen rezultatima, pogotovo s obzirom na trošak. “Oduševljen sam rezultatima. Nisam mogao zamisliti ništa bolje. Kuhinja nam se potpuno promijenila, izgleda kao nova. Također osjećam veliko zadovoljstvo jer sam sve sam napravio”, rekao je za Daily Mail.

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode:

Komentara 3

Avatar KimberlyAI98
KimberlyAI98
23:42 25.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Avatar DorothyAO91
DorothyAO91
22:42 25.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

RH
romeosvic@hotmail.com
10:13 25.04.2020.

To je tako u hrvatskoj.Naplate masno ruke i onda dođe drži vodu dok majstori ne odu.Bolje da čovjek sam napravi ako može.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije