Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATI O ŽELJAMA

'Za Božić svima želimo zdravlje, ljubav, mir i prstohvat sreće'

Tony i Dubravka Cetinski
Foto: John Pavlish
1/3
25.12.2014.
u 10:42

Peći će kolače, pjevati božićne pjesme, kititi drvca i veseliti se odmotavanju darova

Zdravlje, ljubav i malo sreće na vrhu su liste želja naših poznatih koji su s nama podijelili svoje blagdanske planove te nam otkrili čemu se za Božić najviše raduju.

– Nisam sam se stigla odmoriti pa sam jedva dočekala blagdane koje ću provesti u odmoru uz obitelj i najbliže prijatelje – kazala nam je simpatična Vanda Winter, kojoj je za dlaku izmakla pobjeda u showu “Tvoje lice zvuči poznato”. Publiku je s Marijem Petrekovićem i brojnim drugim zvijezdama zagrijala na 12. bjelovarskom Božićnom gala koncertu održanom u ponedjeljak.

Turopoljske delicije

Kako posljednjih godina živi sama, Vanda je sretna što će blagdane provesti s mamom i tatom i uživati u turopoljskim blagdanskim delicijama. Naravno, neće im doći bez darova.

– Najlakše mi je majci kupiti dar. Unaprijed kaže što treba, a za tatu trebam obići lovačke dućane – kaže kroz smijeh i priznaje da je više veseli darivanje od primanja poklona. Božiću se veseli i mezzosopranistica Martina Tomčić Moskaljov iako je on, kaže, u nas previše amerikaniziran.

– Svi smo u Christmasu i američkim pjesmama, svi smo: „volim vas“, „fake“ smo, a užasno malo “unutra” – kritizira mentorica iz showa TLZP pa dodaje kako se u njezinoj obitelji Badnjak tradicionalno obilježava.

– Sviraju božićne pjesme, kitimo bor, pomolimo se i jedva čekamo večeru i otvaranje darova – kaže i dodaje kako tijekom godine pazi da djeci ne udovolji u svakoj želji pa sve to nadoknadi u blagdanske dane.

Poduzetni za blagdane

– Ali za Božić darujemo poklone koji u tom trenutku nešto znače ili baš tada trebaju – otkriva. Najveća joj je želja za Božić da su joj djeca zdrava i da su svi sretni. I splitski slavuj Goran Karan svima želi zdravlje, ljubav i sreću.

– Ali i više boljih vijesti i pozitivnu nadu jer nakon 45 minuta vijesti na TV-u treba dulji oporavak. Jedva čeka picigin za Božić i Novu godinu, a otkriva i kako će se ove godine sklupčati ispod bora s mašnom na prigodnom mjestu.

Dubravka i Tony Cetinski pred svoj prvi zajednički bračni Božić dali su se u poduzetničke vode pa su osmislili prigodan darak.

Zapravo, otkrivaju, Dubravka je tu imala svoje prste pa je Tonyjeve najveće hitove upakirala u USB u obliku srca za žene i u obliku kreditne kartice za muškarce.

– USB sadržava dvostruki album The best of u izdanju Hit recordsa s ukupno 23 pjesme iz bogate Tonyjeve karijere, a idealan je dar za blagdane i za Valentinovo – kazala je Dubravka. Da darovi ne moraju biti skupi, već da se daruje od srca znaju i Antonija Blaće, Nataša Janjić, Hrvoje Klobučar i Zuhra koji su za svoje kolege i prijatelje ispekli čokoladne medenjake. Ricardo Luque, koji je 1990. godine rodnu Venezuelu zamijenio Hrvatskom, u Bjelovar je donio duh latino Božića uz Feliz Navidad i La bella Maria de mi amor.

– Rođenje Isusa povod je da rezimiramo što smo dobro, a što krivo napravili i da to ispravimo – smatra Luque. Hvali brojne online servise koji mu danas omogućavaju da uvijek, pa i na Božić, bude sa svojom obitelji u Venezueli. Fantom Robert Mareković Badnjak i Božić provest će pak radno kao DJ, ali će na Božić uhvatiti vremena za ručak s roditeljima, sestrom i njezinom obitelji, navodi Mareković koji ljudima u općoj lošoj situaciji i frustraciji želi strpljenja.

Komentara 3

DH
dalibor.hren
18:27 26.12.2014.

Ako sa svakom suprugom okiti jedno "drvce", Cetinsky će okititi cijelu šumu!

DU
Deleted user
14:01 25.12.2014.

Ova Dubravka stvarno izgleda super, a on ko olinjali morž... Vidim iza zlatne rame za slike...tko si njega zeli uramiti? Svejedno, uzivajte u Bozicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije