Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zablistajte u trenu

Uredite se baš kako treba! Za besprijekorni izgled morate imati ovo

Ormar, odjeća
Foto: Shutterstock
31.05.2014.
u 08:44

Živopisni dodaci nisu rezervirani samo za mlade djevojke. I zrele žene mogu koristiti neke diskretne ukosnice

Keramička pegla za kosu

Pegla može trenutno ukrotiti kovrčavu kosu. Vlas kose je prirodno okrugla, ali kada se pritisne između ploča pegle, ona postaje ravna, zbog čega djeluje mekše i sjajnije.

Dekorativni  detalji

Živopisni dodaci nisu rezervirani samo za mlade djevojke. I zrele žene mogu koristiti neke diskretne ukosnice. Na primjer, ukosnica s malim upečatljivim detaljem uvijek izgleda otmjeno, osobito za ljetne večernje izlaske.

Figaro ili uvijači

Najbolje je da uvijete kosu kada je potpuno suha, a uvijači (odnosno figaro) topli. Kada se uvijači potpuno ohlade, izvadite ih iz kose i pažljivo se počešljajte češljem sa širokim zupcima. Uvijanje kose samo pri tjemenu učinkovit je način da povećate volumen.

Sušilo s difuzerom

Sušenje kose sušilom s ovim dodatkom omogućit će oblikovanje pravih morskih valova, a toplina neće oštetiti kosu. Za sušenje tanke i rijetke kose najbolje je koristiti klasično sušilo, budući da on kreira neophodan volumen.

>>Ako imate plave oči koristite sjenila bakrenih nijansi

>>Troslojna 'fasada' na licu ili minimalizam? Evo što muškarci vole na ženama

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:00 01.06.2014.

"Figaro" se ne drzi u kosi dok se ne ohladi. Za napraviti frizuru na takav nacin trebalo bi najmanje 8 sati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije