Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

‘Z BREGOV PROTEIN – Za zdraviji početak dovoljno je malo čudesnog sastojka

‘z bregov Protein
02.03.2021.
u 11:52

Svojim bogatim ‘z bregov Protein asortimanom Vindija se pobrinula da nam doza visokokvalitetnih proteina uvijek bude na dohvat ruke – u obliku mliječnih napitaka, pudinga ili skyr jogurta koji dolaze u niz zanimljivih okusa.

Govoriti o kvalitetnoj prehrani, a ne spomenuti proteine gotovo je nemoguće. S dolaskom proljeća i prvim zrakama sunca više se okrećemo zdravijim načinima prehrane te fizičkoj aktivnosti i sve smo svjesniji uloge hrane na naše zdravlje i kvalitetu života. Popuštanje mjera i lijepo vrijeme napokon možemo iskoristiti kako bismo se posvetili sebi i svom tijelu te postali najbolja verzija sebe.

Proteini ili bjelančevine neophodni su tijelu da bi bilo zdravo i radilo kako treba te predstavljaju glavni građevni materijal našeg organizma, koji osim mišićnog tkiva čine hormone, enzime i imunološka tijela bez kojih se gotovo ni jedna biokemijska reakcija u tijelu ne bi odvijala. Odgovorni su za normalan rast i razvoj, izgradnju i obnovu mišićnog tkiva, rast kose, noktiju, kože te prijenos hranjivih tvari. Mnoga istraživanja, koja se bave redukcijom tjelesne mase, često navode kako povećan unos proteina ima pozitivan utjecaj na smanjenje masnog tkiva, ali i povećanje mišićne mase. Glavni razlozi ovakvom rezultatu su ti što proteini pružaju dulji osjećaj sitosti, tijelo troši veće količine energije za njihov metabolizam te doprinose očuvanju mišićne mase tijekom gubitka kilograma.

Proteini su kroz sve životne dobi iznimno važna komponenta prehrane stoga je bitno da su njihovi izvori najbolje biološki iskoristivi kako bi osigurali maksimalnu podršku rastu i razvoju, mišićnoj masi i zdravlju koštanog sustava.

Svojim bogatim ‘z bregov Protein asortimanom Vindija se pobrinula da nam doza visokokvalitetnih proteina uvijek bude na dohvat ruke. Proizvodi su namijenjeni svima koji brinu o svom zdravom lifestyleu.

‘z bregov proteinski mliječni napitci dolaze bez laktoze i dodatnih šećera, sadrže niski udio masti i zadovoljavaju dnevnu preporučenu dozu proteina, a možemo ih pronaći u sedam neodoljivih okusa (vanilija, jagoda, banana-čokolada, kokos, čokolada-kikiriki maslac, keks i čokolada) koji će zadovoljiti svačiji ukus.

‘z bregov proteinski pudinzi bez dodatnog šećera tu su za sve one koji dan ne mogu zamisliti bez ukusnog, ali zdravog deserta, a uz klasike – vaniliju i čokoladu – tu je i malo ekstravagantniji badem/kokos.

‘z bregov skyr jogurti osvajaju s okusom šumskog voća, bourbon vanilije, jagode, jabuka/zob/grožđice te natur, a zbog svog visokog udjela proteina posebno su omiljeni među sportašima. Tako su ih već u svoju prehranu uvrstili i mnoga poznata lica među kojima su Arija Rizvić, Vedrana Ilić, Lucija Bilandžić, Mirna Posavec i drugi.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije