Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stručnjaci zgroženi

YouTuber izazvao sam sebe: Pokušao preživjeti bez hrane 40 dana, ali na kraju je preminuo

____vitaliy185____/Instagram
10.05.2021.
u 10:30

Htio je provjeriti koliko čovjek može preživjeti bez hrane i vode, ali njegovo tijelo to nije izdržalo.

Viyaliy Vygranovskiy, 38-godišnji YouTuber iz Rusije postavio je sam sebi izazov koji je završio tragično. Naime, htio je provjeriti koliko čovjek može preživjeti bez hrane i vode, pa je odlučio gladovati narednih 40 dana. 

Nakon deset dana otišao je u divljinu objasnivši da ga je gradska gužva i buka počela uznemiravati. Prošlo je još deset dana, a onda je izvijestio pratitelje da nema energije za fizičku aktivnost, da je smršavio, ali da sada ima osjećaj sitosti.

Počeo se osjećati sve lošije, ali to ga nije spriječilo da nastavi svoj eksperiment. Rekao je kako je to igra koju je sam prihvatio te kako mu je zanimljivo pratiti promjene koje se događaju iz dana u dan. 

 

"Tijelo je potpuno obnovljeno, svaka stanica", rekao je Vygranovskiy koji je nakon 40 dana svog izazova, nažalost, preminuo. Iako se pretpostavlja da tijelo više nije moglo podnijeti tu patnju, liječnici nisu još potvrdili da je eksperiment uzrok smrti, prenosi Anews.

 Majka (61) sinu i njegovom partneru bila surogat: "Sve bih u trenu ponovila!"

Stručnjaci tvrde da je pranje kose tijekom pandemije počelo imati terapijski učinak:

1/3
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije