Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijevara bez granica

Woods lagao da mu je brak u krizi

Tiger Woods
Reuters
15.12.2009.
u 16:39

Samohrana majka, 31-godišnja Cori Rist ispričala se Tigerovoj supruzi Elin koja više ne nosi vjenčani prsten. Ni danas joj nije jasno kako je vrlo potentni sportaš uspijevao održavati veze s tolikim brojem žena. Rist je prekinula s njim u rujnu, kad je odbila njegov prijedlog da mu pravi “tajno društvo” na turneji.

Više se i ne zna koja po redu ljubavnica Tigera Woodsa, plavokosi model za donje rublje Cori Rist detaljno je prepričala javnosti najzanimljivije trenutke iz svoje višegodišnje veze s najuspješnijim igračem golfa koji je s njom ljubovao dok mu je supruga Elin Nordegren bila trudna s drugim djetetom.

– Uvjeravao me da im je brak na vrlo klimavim nogama, ali da je trenutačno ne može napustiti jer je trudna. Uvijek mu je polazilo za rukom uvjeriti me kako je on poštena i draga osoba – priznala je naivna samohrana majka koja je Woodsa upoznala prije tri godine u jednom noćnom baru na Manhattanu.

– Sastajali smo se najčešće u hotelima. Tiger bi unajmio sobu pod drugim prezimenom. Vjerovala sam njegovim riječima da sam mu jedina, ali sam uporno lagala sebe. Ponekad bih se usred noći probudila dok bi on sa mnom u krevetu nekoj drugoj ljubavnici slao SMS-ove – rekla je 31-godišnja Cori koja se javno ispričala Tigerovoj supruzi Elin. Ni danas joj nije jasno kako je vrlo potentni sportaš uspijevao održavati veze s tolikim brojem žena. Rist je prekinula s njim u rujnu, kad je odbila njegov prijedlog da mu pravi “tajno društvo” na turneji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije