Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije očekivala napad

Vrijeđali su je jer je ostavila djecu svojim roditeljima, ali ona tvrdi: 'Samo trebam predah od njih'

Instagram
03.09.2020.
u 09:25

Jednom tjedno ova mlada majka ostavlja djecu na čuvanju kod bake i djeda jer treba predah od njih, kako sama kaže.

Caitlin Fladager (26) otkrila je kako njezina djeca ostaju kod njezinih roditelja barem jednu noć u tjednu jer ona treba stanku i predah od njih. Zbog njezine izjave mnogi su je napali na društvenim mrežama te je proglasili lijenom, ali ona tvrdi da je u pravu, prenosi The Sun. Svoje mišljenje podijelila je na svom Facebook profilu, gdje je ubrzo postala meta vrijeđanja i ismijavanja kako drugih roditelja tako i ljudi koji nemaju djecu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My everything. The reason I am the person and mom I am today. My family. ❤️

Objavu dijeli Caitlin Fladager (@caitlinfladager)

Caitlin je na društvenim mrežama napisala:

– Možemo li prestati sramotiti roditelje zbog činjenice da se žele odmoriti od svoje djece, dok klinci provode kvalitetno vrijeme s bakama i djedovima? Ne znam kad je postalo nenormalno da djeca imaju blizak odnos s djedovima i bakama. 

Iako kaže da ne bi mogla podnijeti da joj stranac čuva djecu svaki tjedan, kaže da ovaj način funkcionira jer njezina djeca uspostavljaju blizak odnos s bakom i djedom, a istodobno joj omogućuju da se odmori.

– Moji se roditelji raduju što će mi čuvati djecu jednom tjedno i za njih planiraju mnoge uzbudljive aktivnosti. Moja djeca također jedva čekaju dan koji će provesti s bakom i djedom te neprestano pitaju kada ih opet mogu ići vidjeti – dodala je Caitlin.

Caitlin je zatrudnjela sa srednjoškolskim dečkom Noahom kad je imala 18 godina, a bračni par danas ima dvoje djece, Arianu i Jacka. Inzistirajući na tome da nije "lijenost" to što se oslanja se na svoje roditelje, pozvala je pratitelje da prestanu gledati na to kao na nešto negativno.

– Bit ću zauvijek zahvalna što su moja djeca tako blizu svojih baka i djedova. To je jedna od najvažnijih veza koju će ikad imati – tvrdi Caitlin.

Zamolio djecu da se pretvaraju kao da govore na mobitel, a njihova ga gesta iznenadila:

Ključne riječi

Komentara 3

ZA
!zagreb!
10:48 03.09.2020.

Kad sam dobio djecu dobio sam najvažniji razlog svog postojanja.

RO
RogaBabaroga
09:52 03.09.2020.

ne vidim problem u tome ako tako oni dobro funkcioniraju. kaj bi bilo bolje da postane živčana i da se izderava na djecu. i koga je to uopće briga. ...

AD
adminka
10:54 03.09.2020.

koliko to žena samo radi a ne priča, jer im je normalno!? Još vele da ne mogu biti dobre mame ako njima nije dobro.to je kao nova psihologija...a onda tek kuhanje? Pa koja kuha a koja mlada mama uopće i zna kuhati? Redovno kuhaju bake do iznemoglosti jer mamice rade i ne stignu i umorne su i ne mogu i tako se provuku na bakinoj kuhinji dok djeca ne odrastu a one još ostanu koju godinu fulirati se na bakinim štrudlima i sarmama jer ih radi najbolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije