Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Vratite svojim rukama stari sjaj uz Excipial Repair kremu

Vratite svojim rukama stari sjaj uz Excipial Repair kremu
16.12.2020.
u 11:07

Odabrani sastojci i provjerena formula za nježnu kožu ruku u svim uvjetima

Svako godišnje doba ima svoje blagodati, ali i neke neželjene posljedice za našu kožu. Zima i specifični uvjeti zimskog razdoblja vrlo intenzivno opterećuju kožu. Ruke su u ovom slučaju najizloženije zimskim uvjetima jer koža na ovom području nema lojnih žlijezda, a zaštitni sloj je vrlo tanak. Kad u obzir uzmemo činjenicu da je upravo koža ruku svakodnevno izložena kontaktu s vodom, sapunom i dezinficijensima očigledno je kako sve navedeno doprinosi dodatnom oštećenju uz koje ruke s vremenom postaju ispucale i suhe. Iz istih razloga, koža ruku zahtijeva posebnu njegu kako bismo spriječili neugodne posljedice u vidu hrapavosti, grubosti i ispucalosti. Stoga je zimi idealno rukama pružiti pojačanu njegu kako bi odoljele svim izazovima dnevne rutine.

Excipial Repair krema iz istoimene Excipial linije proizvoda za njegu kože, osigurava formulu obogaćenu provjerenim sastojcima koji njeguju suhu kožu ruku. Njezina formula sadrži ulje sjemenki noćurka i vitamin B3 koji pridonose prirodnoj obnovi oštećene kože nakon izlaganja štetnim utjecajima te stabilizaciji kožne barijere za trenutni osjećaj mekoće i glatkoće. Svojstvo brzog upijanja čini ju odličnim izborom za svakodnevnu njegu pa se kremu preporuča nanositi nakon svakog pranja ruku i navečer prije spavanja kako biste temeljito obnovili svoju kožu i pripremili je za novi dan. Pružite malo ljubavi svojim rukama uz Excipial Repair kremu za ruke uz koju nema straha od zime!

Exicipial Repair krema (47,77 kn) dostupna je u ljekarnama i specijalnim prodavaonicama, a više informacija potražite na visk.hr .

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije