Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uber uvodi opciju šutnje

Pitali smo taksiste i Zagrepčane: Pričate li s taksistom ili šutite?

Shutterstock/Diva
15.10.2019.
u 16:17

Korisnici usluge Uber Comfort od sada mogu izabrati opciju da dok se voze taksijem, taksist - šuti

Uber je sinoć u Zagrebu, prvi puta u Europi, uveo zanimljivu uslugu Comfort u sklopu koje korisnici mogu birati žele li da taksist cijelo vrijeme šuti i koliku temperaturu u vozilu preferiraju. Osim toga, uvedena je i opcija XL koja omogućava odabir vozila s više prostora ili pak onih više klase. Pitali smo Zagrepčane što misle o šutnji u taksiju i kakvu vožnju više preferiraju. 

Foto: Uber

"Po meni bi vozač trebao pričati s vama, ne znam zašto su uopće uveli ovu opciju", "Čini mi se da je to malo previše", "Mislim da je dobra opcija da imaš izbor. Ako ti se priča, imaš s kim pričati normalno, a ako ti se šuti, možeš to stisnuti i biti u miru", samo su neki od komentara građana. 

Uber Comfort je, s druge strane, usluga koja korisnicima nudi vozače koji imaju minimalno 250 odrađenih vožnji, ali i prosječnu ocjenu iznad 4.9. Jednako tako, radi se o vozilima više klase, a korisnici će moći odabrati određene uvjete vožnje. Žele li se voziti u tišini ili pak žele li da temperatura bude topla ili hladna u vozilu. 

Ova opcija je nešto skuplja, tako je start osam kuna, cijena po minuti 0,80 kn, naknada za kilometar je 4,60 kn, a minimalan iznos vožnje kod ove usluge je 17 kuna. 

Evo što ljudi u Zagrebu kažu o novoj opciji: 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
16:26 15.10.2019.

"Pitali smo, razgovarate li"...Pričaju se priče djeci prije spavanja, to je gradivo hrvatskog jezika za niže razrede osnovne škole...

NE
Neutralac
17:24 15.10.2019.

Lektor: nije "pricate li " ... nego "razgovarate li "....

BU
burza
17:05 15.10.2019.

Glupost sad ces platiti skuplju voznju da ti uberovac suti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije