Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije sve bezazleno

Volite flertovati? Ovo je 5 znakova da ste prešli granicu

flert
Foto: Thinkstock
22.10.2014.
u 21:15

Koja je to čarobna granica koju ne smijete prijeći? Donosimo vam nekoliko znakova da ste na dobrom putu da upadnete u nevolje.

Neki parovi smatraju da u malo flerta nema ništa loše, a mnogima je flert način kako si poboljšati sliku o sebi. No, kada flert prestaje biti bezazlen? Koja je to magična granica koju ne smijete prijeći. Donosimo vam nekoliko znakova da ste na dobrom putu da upadnete u nevolje.

1. Uvijek je u pitanju ista osoba

Svatko voli baciti pogled malo sa strane, no kada sve druge zamijeni tek jedna osoba izvan vaše veze, znak je da ste u problemu.

2. Jaka seksualna napetost

Kada je kemija između vas toliko jaka da je i drugi mogu primijetiti, ako se flert nastavi, u opasnosti ste da s riječi i pogleda krenete na djela. Dobro razmislite što dobivate, a što gubite time.

3. Popunjavanje praznine

Ako se nakon flerta osjećate kao da ste popunili neku prazninu u trenutačnoj vezi, to nije dobar znak.

4. Nije u pitanju vaša osobnost

Postoje osobe kojima je flert u krvi. Ako niste takva osoba, no flertujete s nekim tko je rođen takav, budite iskreni prema samima sebi.

5. Strah te da će partner saznati

Ovo je najbolji test za tvoju vezu i granice flerta – ako se pitaš kako bi tvoj partner reagirao da te uhvati u flertu te ako tvoj odgovor graniči s panikom, znak je da prelaziš određenu granicu.

>>Samo žene mogu "šarmirati" na pravi način...

>>Flert: Razlike za muškarce i žene

>>5 ženskih flert taktika koje sigurno pale, a ne uključuju striptiz

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar SimeDjodan
SimeDjodan
00:47 23.10.2014.

"znak je da ste u problemu" lektore, gdje si

Avatar LiTsung
LiTsung
11:58 23.10.2014.

Flertovati? Na kojem je to jeziku? Flertovati ili ipak možda... flertati?

DU
Deleted user
03:38 25.10.2014.

vecernji nema lektora zato prije tiskanog izdanja objave clanak na internetu da ga mi prokomentiramo i ispravimo. sramota za nekad najpopularnije novine da se svode na 24 sata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije